Quantcast
Η Realnews σήμερα 19/8/18 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 19/8/18

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Φοβού τον Ερντογάν…» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το «δώρο» της απελευθέρωσης των δύο στρατιωτικών και τις παγίδες που στήνει ο σουλτάνος.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Στάχτη στα μάτια» θεωρούν έγκυροι αναλυτές την κίνηση του Τούρκου Προέδρου, καθώς συνεχίζει τις προκλήσεις σε όλα τα μέτωπα των ελληνο-τουρκικών σχέσεων.

– Συναγερμός στην Κύπρο για τις γεωτρήσεις της Exxon Mobil, που ξεκινούν τον Σεπτέμβριο, την ώρα που το τουρκικό γεωτρύπανο «Πορθητής» κάνει βόλτες στην ανατολική Μεσόγειο.

– Ο πόλεμος Ουάσιγκτον – Αγκυρας και η κατάρρευση της τουρκικής λίρας ανησυχούν την Αθήνα.

– Προβληματισμός στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων για τις συνεχιζόμενες παραβιάσεις στο Αιγαίο.

– Γράφουν στην «R»: Κ. Φίλης, Κ. Υφαντής, Αθ. Δρούγος, Κ. Κόλλιας, Ν. Βέττας, Π. Πετράκης, Κ. Λουφάκης.

– 4 καυτά ερωτήματα για τις συνθήκες σύλληψης Μητρετώδη – Κούκλατζη. Οι πρώτες καταθέσεις των δύο Ελλήνων στρατιωτικών για το επίμαχο περιστατικό στον Εβρο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Φιλική» προειδοποίηση από τις Βρυξέλλες: «Τα πλεονάσματα “κλειδί” για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές χωρίς πισωγυρίσματα».

– Σενάρια για Μαριλίζα και Ραγκούση στην κυβέρνηση.

– Υπουργείο Οικονομικών: Τον Οκτώβριο τα αναδρομικά σε 250.000 ένστολους.

– Τραγωδία στο Μάτι: Η μαρτυρία που «καίει» την ηγεσία της Πυροσβεστικής. Ταξίαρχος του Σώματος κατέθεσε στους εισαγγελείς ότι στις 17:45 της 23ης Ιουλίου ενημέρωσε το Κέντρο Επιχειρήσεων πως η φωτιά κατευθύνεται προς το Μάτι.

– Κορυφώνεται η αγωνία για 104.000 υποψήφιους. Το «χρηματιστήριο» των βάσεων στις περιζήτητες σχολές.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η συγκατοίκηση έφερε τον χωρισμό. Η Τάνια Τρύπη και ο Πάνος Οικονόμου δεν είναι πια μαζί. Επειτα από τέσσερις μήνες που έζησαν κάτω από την ίδια στέγη, η ταλαντούχα ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους.

– «Δεν έχω φάει ποτέ “χυλόπιτα”». Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη αποκαλύπτει στην «R»πώς θέλει να είναι ο άντρας των ονείρων της και δηλώνει ότι θέλει η επόμενη σχέση της να οδηγήσει στον γάμο.

– Η «πολιορκία» της Ελλης. Ο γοητευτικός επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ο άντρας που διεκδικεί τον έρωτα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας Ε. Κοκκίνου.

– Στην τελική ευθεία για τον γάμο. Τριήμερους γαμήλιους εορτασμούς ετοιμάζουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα για τους διάσημους Ελληνες και ξένους καλεσμένους τους που θα υποδεχθούν στη Σίφνο.

– Ερωτευμένοι στην Κρήτη. Ο Γιώργος Σαμαράς και η Κωνσταντίνα Κομμάτα απολαμβάνουν ήσυχες ημέρες και νύχτες στη γενέτειρα του ποδοσφαιριστή, το Ηράκλειο.

– «Εφευγα πάντα πριν προλάβουν να µε απατήσουν». Η πρωταγωνίστρια Μάρω Κοντού θυμάται τον Χατζιδάκι, τον Χορν και την Αλίκη, ενώ μιλά για τον έρωτα αλλά και για τις απιστίες.

– Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του «χρυσού» Μίλτου Τεντόγλου.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ εδώ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.