Quantcast
Η Realnews σήμερα 8/12/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 8/12/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μας δείχνουν τη Χάγη!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μήνυμα των Βρυξελλών προς την Αθήνα για τα ελληνοτουρκικά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Επιδιώξτε την προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο και θα σας στηρίξουμε», λένε κορυφαίοι διπλωμάτες της Ε.Ε..

Νίκος Δένδιας στην «R»: «Εναπόκειται στην τουρκική κυβέρνηση να αποδείξει στη διεθνή κοινότητα ότι έχει τη θέληση να συμβάλει στη σταθερότητα και στην ευημερία της περιοχής ή αν, αντιθέτως, θα συνεχίσει με την πρακτική της να καταπατά το Διεθνές Δίκαιο και να αποτελεί παράγοντα αστάθειας και αναταραχής στη νοτιοανατολική Μεσόγειο».

– ΓΡΑΦΟΥΝ: Χριστόδουλος Γιαλλουρίδης, Αθανάσιος Δρούγος, Σάββας Καλεντερίδης, Πέτρος Λιάκουρας, Κώστας Υφαντής, Γεώργιος Φίλης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αύξηση αμυντικών δαπανών ζητούν οι στρατηγοί. Οι πληροφορίες της «R» λένε ότι συμφωνεί και ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

– Πόσο θα αυξηθεί ο ΕΝΦΙΑ σε 3.000 περιοχές. Ποια εκτός σχεδίου ακίνητα θα φορολογηθούν για πρώτη φορά με αντικειμενικές αξίες.

Νότης Μηταράκης: «Οι εισφορές μειώνονται, αυτό είναι προεκλογική μας δέσμευση. Για τους μισθωτούς κατά 25% ή 5 ποσοστιαίες μονάδες εντός τετραετίας, ξεκινώντας από το 2020».

Εφη Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση έστειλε σαφές μήνυμα απορρύθμισης της αγοράς εργασίας και αυτό παράγει ήδη αρνητικά αποτελέσματα».

Ο Πάτρικ Μουράτογλου μιλά αποκλειστικά στην «. Το πορτρέτο του πιο ισχυρού προπονητή στον κόσμο του τένις. Ο μέντορας του Στέφανου Τσιτσιπά αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας.

– Οι συνομιλίες που «έκαψαν» τη μαύρη χήρα της Αρκίτσας. Η απολογία της 47χρονης που, μαζί με τον εραστή της, σκότωσε τον Γερμανό σύντροφό της.

– Μπιλι Ζεϊν: Ο «κακός» του Τιτανικού θέλει να γυρίσει ταινία στην Ελλάδα!.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Πέπλο μυστηρίου για την Ελένη και τον Αλμπέρτο. Κάτι τρέχει με την Ε. Φουρέιρα και τον Α. Μποτία. Η απόσταση φαίνεται να έχει θαμπώσει τον έρωτα της σαγηνευτικής τραγουδίστριας και του γοητευτικού ποδοσφαιριστή, με κάποιους να υποστηρίζουν πως έχουν ήδη χωρίσει.

– Ο γάμος της χρονιάς! Η Αναστασία Καίσαρη, κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, παντρεύτηκε τον Βέλγο σύντροφό της Τόμας Πέρσι και ακολούθησε μια παραμυθένια δεξίωση πολλών… καρατίων.

– «Eρχεται… άγριος έρωτας στις Μέλισσες!» Ο Γιάννης Στάνκογλου, που εντυπωσιάζει υποκριτικά στη σαρωτική σειρά «Aγριες μέλισσες», αποκαλύπτει καυτές ανατροπές που θα δούμε τη νέα χρονιά.

– Συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη. Η Ιωάννα Τούνη και ο Χρήστος Τσεβρεντζής μοιράζονται την ίδια στέγη, που έχει θέα στον Θερμαϊκό.

– Νέα σύντροφος για τον Γιάννη. Ο Γ. Παπαμιχαήλ χώρισε από τη Χριστίνα Ερις και είναι ζευγάρι με την ηθοποιό Γρηγορία Αυγερινοπούλου.

– Αθόρυβος χωρισμός για Μαρία και Μίνω. Η χαρισματική πρωταγωνίστρια Μ. Κίτσου, που γνωρίζει τεράστια επιτυχία στις «Αγριες μέλισσες», στην προσωπική της ζωή είναι μόνη, αφού εκείνη και ο συνθέτης Μίνως Μάτσας αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.