Quantcast
Η Realnews σήμερα 24/11/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 24/11/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Μόνιμο το μέρισμα για 2,5 εκατ. συνταξιούχους» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τη διάταξη-έκπληξη που θα περιλαμβάνεται στο νέο ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Από το 2020, κάθε Δεκέμβριο θα διανέμεται στους δικαιούχους μέρος από το υπερπλεόνασμα.

– Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι να ενισχυθούν οι συνταξιούχοι με μηνιαίο εισόδημα έως 1.500 ευρώ.

– Το νέο επίδομα θα πιστώνεται αυτόματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς και θα είναι ακατάσχετο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Γιώργος Γεραπετρίτης: «Η νέα κυβέρνηση τηρεί απολύτως και στους χρόνους που είχε υποσχεθεί το οικονομικό της πρόγραμμα».

Πάνος Σκουρλέτης: «Η Νέα Δημοκρατία ξέρει μόνο ένα να κάνει. Να πουλάει σε ιδιώτες».

– Ο Ερντογάν παραβιάζει τη συμφωνία. Το τουρκικό λιμενικό δεν σταματά πια καμία βάρκα με πρόσφυγες, αγνοώντας τα επανειλημμένα σήματα των ελληνικών Aρχών.

– Ο «Φοιτητής», ο «Μηχανόβιος» και ο «Φλου». Οι 3 ασύλληπτοι σκοπευτές της Επαναστατικής Αυτοάμυνας. Ποιοι ήταν οι ρόλοι τους και πώς εκπαιδεύονταν.

– Τα ισόβια που έγιναν κάθειρξη 6,5 ετών! Κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δράστες της δολοφονίας του Πακιστανού Σ. Λουκμάν, που συνδέονται με τη Χρυσή Αυγή.

– «Να καταδικαστεί και στην Ελλάδα». Οι συγγενείς των θυμάτων του Κώστα Πάσσαρη μιλούν στην «R» για την επικείμενη έκδοσή του στη χώρα μας.

– Τα εξαφανισμένα κινητά του «τραπεζίτη της νύχτας». Το μυστικό της ηλεκτρονικής ατζέντας του Δ. Μάλαμα.

– Διάσημοι και παγιδευμένοι στο διαδίκτυο. Στα δίχτυα επιτήδειων του ίντερνετ ηθοποιοί, τραγουδιστές και δημοσιογράφοι.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο έρωτας έφερε συγκατοίκηση. Η Κατερίνα Δαλάκα και ο Δημητρης Φιντιρίκος μένουν μαζί. Η πανέμορφη αθλήτρια του στίβου -την οποία γνωρίσαμε από το «Survivor»- και ο επιχειρηματίας σύντροφός της μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

– «Γράφω βιβλίο για την Τασούλα μου». Ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για πρώτη φορά μετά τον χαμό της συζύγου του, ενώ αποκαλύπτει πως ετοιμάζει ένα βιβλίο με όσα έζησε πλάι της στα τρία χρόνια που πάλεψαν μαζί για τη ζωή της.

– «Χωρίζω όταν δεν υπάρχει εχεμύθεια». Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποκαλύπτει στην «R» πως έχει τερματίσει και φιλικές και προσωπικές σχέσεις της, γιατί κάποιοι πρόδωσαν την εμπιστοσύνη που τους έδειξε!

– Προσεχώς… κουφέτα. Ο ηθοποιός Θανάσης Πατριαρχέας ετοιμάζεται να παντρευτεί τη σύντροφό του Βίβιαν Δράκου, λίγο πριν τον κάνει μπαμπά!

– «Ο Γιάννης αγαπάει τη Δέσποινα… και θαυμάζει τη Μοιραράκη», μας λέει η δραστήρια επιχειρηματίας για τον σύζυγό της Γ. Κοντούλη.

– Κάτι τρέχει με Αλέξη – Μαρίλια. Ο Αλ. Γεωργούλης και η Μ. Μητρούση απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, τηρώντας… σιγήν ιχθύος για το είδος της σχέσης τους.

– Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος. Ο πελαργός φέρνει αγόρι!



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.