Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Σχεδίαζαν δολοφονίες αστυνομικών», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Ηεφημερίδα αποκαλύπτει τις εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής για την Επαναστατική Αυτοάμυνα και το σχέδιο για «χτύπημα» στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Στο στόχαστρο της οργάνωσης, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., θα έμπαιναν είτε άνδρες των ΜΑΤ έξω από πανεπιστημιακά ιδρύματα στο κέντρο της Αθήνας είτε αστυνομικοί της νεοσύστατης ομάδας «Δράση».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα 4 “κλειδιά” για χαμηλότερα πλεονάσματα. Η πρόταση της Αθήνας για μείωση του στόχου στο 2% από το 2021. Σε ανοιχτή γραμμή η κυβέρνηση με όλα τα υπουργεία Οικονομικών της ευρωζώνης.

– Κυριάκος Βελόπουλος: «Να δημεύεται η περιουσία όσων συλλαμβάνονται με μολότοφ».

– Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Η χώρα χρειάζεται αξιωματική αντιπολίτευση σοβαρή, όχι υπερασπιστή των μπαχαλάκηδων».

– Σωκράτης Φάμελλος: «Η Ν.Δ. στήνει επικοινωνιακά σόου στα Εξάρχεια, στις σχολές, ακόμα και σε κινηματογράφους και κλαμπ, ώστε να δείξει ότι τάχα εφαρμόζει τη νομιμότητα».

– Παύλος Σαράκης: «Τις αμαρτίες της Novartis τις πλήρωσαν οι Ελληνες και θα αποζημιωθούν οι Αμερικανοί». Τι λέει στην «R» ο δικηγόρος των προστατευόμενων μαρτύρων στις ΗΠΑ.

– Αυξήσεις έως 75% σε 100.000 συνταξιούχους. Τη μείωση του συντελεστή παρακράτησης για όσους δικαιούχους εργάζονται προωθεί το υπουργείο Εργασίας.

– Αλλάζουν όλα στις μισθώσεις Airbnb. Σε απευθείας σύνδεση με το TAXIS θα βρεθούν οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες. Υποχρεωτική η ασφαλιστική κάλυψη όλων των καταλυμάτων.

– Γιώργος Γατής: Ο Γολγοθάς του 19χρονου πρωταθλητή ποδηλασίας. Εμεινε ανάπηρος μετά τη συμπλοκή στην Αντίπαρο.

– Ανατροπή στην υπόθεση Καρκά. Τι λέει η πραγματογνωμοσύνη για τον ηθοποιό που κατηγορείται ότι βίασε τον οδηγό ταξί.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το πρώτο κλικ ενός παράφορου έρωτα. Η «R» απαθανάτισε την Ι. Τούνη στην αγκαλιά του Χρ. Τσεβρεντζή. Το πληθωρικό μοντέλο βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία και εμείς τους «συλλάβαμε» σε πρόσφατη έξοδό τους!

– Σε τροχιά γάμου. Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η γοητευτική οικονομολόγος Κέλλυ Δρίτσα είναι πιο έτοιμοι από ποτέ για το επόμενο βήμα.

– «Γίνομαι… Τζόκερ στη σκηνή». Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκαλύπτει στην «R» το… μενού του σόου «Ζω για σένα» που θα παρουσιάσει στο «Παλλάς» και καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο τα κακώς κείμενα της επικαιρότητας.

– Κατερίνα Στικούδη: «Ο άντρας μου είναι το… δέκα το καλό!».

– «Απόδραση» στο Παρίσι: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη βρέθηκαν στην Πόλη του Φωτός και έκαναν ρομαντικούς περιπάτους σε αυτήν.

– Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν είναι στημένοι οι καβγάδες μας!».

– Γκρίζα σύννεφα. Η αθλητικογράφος Χριστίνα Βραχάλη και ο Παναγιώτης Αρωνιάδης βλέπουν τη σχέση τους να περνά κρίση.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.