Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ποιες συντάξεις θα αυξηθούν έως και 15%», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους κερδισμένους και τους χαμένους του νέου ασφαλιστικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα νέα ποσοστά αναπλήρωσης ευνοούν 150.000 νέους δικαιούχους και 500.000 που είχαν συνταξιοδοτηθεί πριν από το 2016.

– Στόχος του υπουργείου Εργασίας είναι να ενισχυθούν περισσότερο όσοι επιλέξουν να παραμείνουν στην αγορά εργασίας για τουλάχιστον 40 χρόνια.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Από τα νησιά στην ηπειρωτική χώρα. Ολο το σχέδιο για τη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών. 2.500 άτομα θα στεγαστούν άμεσα σε 65 ξενοδοχεία. Πότε προβλέπεται η μετακίνησή τους στα νέα κέντρα υποδοχής που ετοιμάζονται.

– Συναγερμός στην Αθήνα για την εναέρια απειλή του Ερντογάν. «Πράσινο φως» για τη δημιουργία γραμμής παραγωγής ελληνικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Φαντάζομαι ότι οι κύριοι Πολάκης και Τζανακόπουλος στο τέλος θα πειθαρχήσουν στους νόμους. Κάτι τέτοια έλεγε παλιά και ο Κασιδιάρης, αλλά δεν του βγήκαν».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον εκφοβισμό δικαστών και μαρτύρων ενός πραγματικού σκανδάλου».

– Οφείλουν 700 εκατ. ευρώ στις τράπεζες. Σφίγγει ο κλοιός για τα χρέη 3 μεγαλοξενοδόχων.

– Ο καλός άνθρωπος που έγινε… τέρας. Η αλλαγή στάσης της μητέρας της 12χρονης απέναντι στον ιερέα που κατηγορείται για βιασμό της κόρης της προβληματίζει τις Αρχές.

– Συμβόλαιο 100.000 € για τη μαφιόζικη δολοφονία στο Χαϊδάρι. Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι οι εκτελεστές ήρθαν από το εξωτερικό.

– «Ο δολοφόνος του άνδρα μου δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη». Τι λέει στην «R» η χήρα του κτηνοτρόφου Δ. Γραικού.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο πελαργός έρχεται στη… σκηνή. Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι έγκυος. Η ανερχόμενη ηθοποιός, που εντυπωσιάζει στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Στράτο Διακάκη, ενώ πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Oποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του».

– «Λόγω τιμής… παντρεύομαι!» Η ταλαντούχα Χριστίνα Αλεξανιάν μιλά για πρώτη φορά για τον σύντροφό της Μηνά Μελισσείδη και αποκαλύπτει πως o γάμος θα γίνει μέσα στο 2020.

– Το γυαλί ξανακόλλησε. Η όμορφη Δήμητρα Ματσούκα είναι και πάλι στην αγκαλιά του αγαπημένου της, γνωστού επιχειρηματία, αφού στο διάστημα που είχαν χωρίσει κατάλαβαν πως δεν αντέχουν μακριά ο ένας από τον άλλον.

– Γιάννης Ζουγανέλης: «Ζευγάρι χωρίς χιούμορ είναι… νεκρό ζευγάρι».

– Φουντώνει το φλερτ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Σωτήρης Νίνης παίζει… καλή μπάλα και στον έρωτα, με παρτενέρ τη γυμνάστρια Ελμίρα Μπεγκάτη.

– Τέλος το κρυφτό. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύντροφός του Βίβιαν Δράκου, που ετοιμάζονται να γίνουν γονείς, αντάλλαξαν ένα θερμό φιλί στην πρεμιέρα του ηθοποιού.

– Ντύνεται γαμπρός. Ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος αποκαλύπτει στην «R» πως θα παντρευτεί τη σύντροφό του Δάφνη Λαιμού-Ζαφειρακοπούλου.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.