Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ανοιξε η όρεξη του σουλτάνου», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Ηεφημερίδα αποκαλύπτει την ανησυχία στην Αθήνα για τις κινήσεις Ερντογάν μετά τη «νίκη» του στη Συρία, κλιμακώνοντας την ένταση στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αρθρο-μήνυμα της «Γενί Σαφάκ», που θεωρείται η «φωνή» του Τούρκου Προέδρου, προαναγγέλλει προκλήσεις στον ελληνικό και στον κυπριακό ζωτικό χώρο.

– Το Βερολίνο και η Μέρκελ υπέκυψαν στον εκβιασμό της Αγκυρας για το προσφυγικό και συνεχίζουν να την εξοπλίζουν. Εξαίρεσαν από τις κυρώσεις τα υποβρύχια U214.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Ψάχνουν για τζιχαντιστές στη Σάμο. Πότε και πού θα μεταφερθούν 20.000 πρόσφυγες από τα νησιά. Ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

– Τα ραντεβού του πρωθυπουργού στην Κίνα. Ποιοι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στην κυβερνητική αποστολή και με ποιους υποψήφιους επενδυτές θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαγκάη.

– Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

– Κάθριν Μιλμπρόνερ – Αντιπρόεδρος Moody’s: «Οι επενδύσεις κλειδί για την αναβάθμιση».

– Ο χαμένος Πικάσο και τα sms της απάτης. Τι λέει στην «R» ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του πίνακα, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

– «Σκότωσαν τον αδελφό μου για 2.000 ευρώ». Τι αποκαλύπτει στην «R» ο μοναδικός συγγενής του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη.

– «Ζούσα μαύρη ζωή, ο σύζυγός μου με κακοποιούσε». Η απολογία της 68χρονης δολοφόνου της Καλαμάτας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στην «R»: «Eρχονται… βόμβες στις “Αγριες μέλισσες”». Η χαρισματική πρωταγωνίστρια εισβάλλει από αύριο, Δευτέρα, στη σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση ως Ανέτ Σεβαστού και μας… προδίδει εντυπωσιακά μυστικά γι’ αυτήν.

– «Γιατί να δοκιμάσω δεύτερο γάμο; Αφού δοκίμασα τον πρώτο, γιατί να το κάνω ξανά;», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την Κατερίνα Γερονικολού.

– Σε κρίσιμη καμπή. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού βλέπουν την πολυτάραχη σχέση τους να δοκιμάζεται για άλλη μια φορά, πιο έντονα από ποτέ.

– Ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ και η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι και λάμπουν από ευτυχία.

– Ο πελαργός έρχεται. Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβός και η σύντροφός του, Βίκυ Ανθοπούλου, περιμένουν το παιδί τους και σχεδιάζουν τον επικείμενο γάμο τους.

– Παναγιώτα Βλαντή: «Θέλω να κάνω οικογένεια».

– Ερωτική εξομολόγηση. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δηλώνει και δημοσίως την αγάπη του για τη Σάρα Κόνερ, ενώ το ενδεχόμενο ενός γάμου γίνεται όλο και πιο ορατό.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.