Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Oλο το σχέδιο για τα αναδρομικά» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς και πόσα θα πάρουν 2,5 εκατ. συνταξιούχοι, το χρονοδιάγραμμα και αναλυτικά παραδείγματα για όλα τα ταμεία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα 3 σενάρια που επεξεργάζεται το υπουργείο Εργασίας για την επιστροφή των χρημάτων στους δικαιούχους.

– Από 800 έως 5.000 € μπορούν να διεκδικήσουν όσοι λαμβάνουν κύριες και επικουρικές συντάξεις. Τι θα ισχύσει για το «κομμένο» δώρο Χριστουγέννων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η ατζέντα του Κυριάκου. 17 παρεμβάσεις για τις επόμενες 100 ημέρες.

– Απόρρητη έκθεση της ΕΥΠ: Ο τιμοκατάλογος των Τούρκων δουλεμπόρων! Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια πώς η Τουρκία «σπρώχνει» μετανάστες και πρόσφυγες στα νησιά του Αιγαίου. Γνωρίζουν ακόμη και τουρκικές τράπεζες -με παρουσία στην Ελλάδα- στις οποίες γίνονται καταθέσεις σε μετρητά προς τους διακινητές.

Βασίλης Κικίλιας: «Οι Ελληνες της Διασποράς είναι δύο φορές Ελληνες. Προφανώς έχουν το δικαίωμα να ψηφίζουν».

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Η Ν.Δ. φαίνεται ότι έχει μια σαφή πρόθεση αλλοίωσης του εκλογικού σώματος».

– Φόρος διαμονής και στα Airbnb!

– «Σαφάρι» σε 6 χώρες για τον Παλαιοκώστα. Τον ψάχνει η Αντιτρομοκρατική.

– «Δολοφόνος γεννήθηκα, δολοφόνος θα πεθάνω». Ο εκτελεστής του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ποζάρει μέσα στο κελί με πούρο και κινητό, ενώ εκτοξεύει και απειλές.

– «Aν η κόρη μας αντιστεκόταν, θα είχε την ίδια κατάληξη με την Ελένη». Μιλούν στην «R» οι γονείς της 19χρονης που έπεσε θύμα βιασμού από τον Αλβανό δολοφόνο της Ελ. Τοπαλούδη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Eτοιμοι να μείνουν μαζί. Η Κ. Καινούργιου και ο Φ. Τσαγκρίδης σχεδιάζουν το επόμενο βήμα. Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια και ο επιφανής επιχειρηματίας ζουν τον απόλυτο έρωτα και επιθυμούν να συγκατοικήσουν!

– Next top… love! Η καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που… κλέβει την παράσταση στο «Greece’s next top model», βρήκε τον ιδανικό σύντροφο στο πρόσωπο του ανερχόμενου ράπερ Snik.

– Η Βίκυ της σιωπής. Η Β. Κάβουρα είναι ζευγάρι με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο, αλλά αρνείται πεισματικά να μιλήσει για τη σχέση τους, που την έκανε να χαμογελά ξανά.

– Ελένη Ράντου: «Λες να χώρισα και να μην το ξέρω;».

– Σπίτι για δύο. Η παρουσιάστρια Αννα-Μαρία Βέλλη και ο τραγουδιστής Αρης Μακρής ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη.

– Ελενα Χριστοπούλου – Αποστόλης Κώτσης. Η ώρα της συμβίωσης.

– Πάνε για την κόρη. Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος βάφτισαν τον γιο τους και δεν κρύβουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν και ένα κοριτσάκι.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.