Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ελληνική «σφήνα» στην αγορά των F-35!”, κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Ηεφημερίδα αποκαλύπτει πώς η επιδείνωση των ελληνοτουρκικών σχέσεων φέρνει τη χώρα μας υποψήφια για την συμπαραγωγή των αμερικανικών αεροσκαφών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η αμερικανική πλευρά επιθυμεί να εντάξει την Ελλάδα ως υποψήφια χώρα στο πρόγραμμα των F-35, ειδικά τώρα που «ορφανεύει» μια θέση λόγω του αποκλεισμού της Τουρκίας από τη συμπαραγωγή του πολεμικού αεροσκάφους από τον Μάρτιο του 2020.

– Η συζήτηση για τα αεροσκάφη 5ης γενιάς έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία η Αθήνα αναζητεί ουσιαστικά ανταλλάγματα σε επίπεδο στρατιωτικής ασφάλειας με την αναθεώρηση και επικαιροποίηση της διμερούς αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας – ΗΠΑ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι θα συζητήσει ο Μητσοτάκης με τους πολιτικούς αρχηγούς. Η ψήφος των αποδήμων, ο νέος εκλογικός νόμος και η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην ατζέντα του πρωθυπουργού.

– Ο Ερντογάν εκβιάζει, η Γερμανία υποκύπτει. Υποχώρησε η Αγκελα Μέρκελ στις οικονομικές πιέσεις της Αγκυρας για το προσφυγικό. Ανταπόκριση από το Βερολίνο.

– Νίκος Παναγιωτόπουλος: «Η συμφωνία Ελλάδος – ΗΠΑ αποσκοπεί στη στρατηγική αναβάθμιση των σχέσεων και της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε πολιτικό, διπλωματικό, στρατιωτικό και γεωπολιτικό επίπεδο».

– Θοδωρής Δρίτσας: «Το κατασκευασμένο δόγμα “μεταναστευτικό και όχι προσφυγικό το πρόβλημα” είναι εξαιρετικά επικίνδυνο και αδιέξοδο».

– Κίνητρα σε πλούσιους για να αποκτήσουν ελληνικό ΑΦΜ – Το σχέδιο του υπ. Οικονομικών.

– Συντάξεις: Ερχεται καταιγίδα προσφυγών και ενστάσεων για την προσωπική διαφορά.

– «Ξέχασαν» στο συρτάρι δικογραφία για τον Γιάννο. Αφορά την κατηγορία για παθητική δωροδοκία στην υπόθεση C4i.

– «Αερομαχίες» για το κενό που άφησε η Thomas Cook στην Ελλάδα.

– Ελληνικές νύχτες στο Ντουμπάι: Οι Αραβες τα… σπάνε με Ρέμο και Ζαμπέτα!

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– «Ο γάμος μας θα είναι εναλλακτικός». Η Μαρία Κίτσου μάς… κεντρίζει το ενδιαφέρον. Η λαμπερή πρωταγωνίστρια της σειράς «Αγριες μέλισσες», που ευτυχεί στο πλευρό του συνθέτη Μίνωα Μάτσα, ανοίγει την καρδιά της στην «R» και μιλά για όλα!

– Δεν είναι έγκυος. Η εκθαμβωτική Τάμτα δεν περιμένει παιδί από τον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα, αντίθετα με όσα γράφονταν εδώ και καιρό.

– Επιμένει… αθλητικά. Μετά τον χωρισμό της από τον μπασκετμπολίστα Νώντα Παπαντωνίου, η εκρηκτική Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει την παρέα του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρου Πασχαλάκη.

– Ο πελαργός φέρνει κορίτσι. Η πρώην Σταρ Ελλάς Ισμήνη Nταφοπούλου και ο εφοπλιστής Διαμαντής Αγγελάκης περιμένουν την πριγκίπισσά τους σε έναν μήνα.

– Μόνος στο σπίτι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης κι εκείνη έφυγε από την ερωτική φωλιά τους στην Κηφισιά.

– Μαρία Nαυπλιώτου: «Το θέατρο είναι ομαδικό άθλημα».

– Νέος έρωτας. Ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου είναι ζευγάρι με την όμορφη τραγουδίστρια Χριστίνα Γεροθόδωρου.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.