Quantcast
Η Realnews αυτής της Κυριακής (19/11/2023) - enikonomia.gr
share

Η Realnews αυτής της Κυριακής (19/11/2023)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Οι εντός, οι εκτός και ο Τσίπρας!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Σε αχαρτογράφητα νερά ο ΣΥΡΙΖΑ μετά το διαζύγιο με την «Ομπρέλα».

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι πυροσβεστικές παρεμβάσεις του πρώην πρωθυπουργού για να διασφαλιστεί η ενότητα του κόμματος και να μην υπάρξουν νέες αποχωρήσεις.

– Το δίλημμα της Εφης Αχτσιόγλου και των στελεχών που τη στηρίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους. Στην πόρτα της εξόδου η νεολαία του κόμματος.

– Τα σχέδια του Ευκλείδη Τσακαλώτου με ορίζοντα τις ευρωεκλογές και οι διεργασίες για τη δημιουργία νέων πολιτικών σχηματισμών στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ.

– Τι συζητά με στενούς συνεργάτες του ο Στέφανος Κασσελάκης. Προβληματισμός για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν το ΠΑΣΟΚ να τους προσπερνά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η ατζέντα του ραντεβού με τον Ερντογάν. Τι θα συζητηθεί στη Διακυβερνητική Διάσκεψη της 7ης Δεκεμβρίου. Οι επιδιώξεις Αθήνας και Αγκυρας και η ιδιωτική επίσκεψη που προγραμματίζει ο Τούρκος Πρόεδρος στη Θράκη.

– Ποια ονόματα ακούγονται για το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο. Οι εισηγήσεις που δέχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το χρονοδιάγραμμα για τις τελικές αποφάσεις του.

– «Καθαρές τιμές» στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Τι προβλέπει η ρύθμιση του υπουργείου Ανάπτυξης για να φθηνύνουν σε μόνιμη βάση εκατοντάδες αγαθά.

– Ποιοι ωφελούνται από τα νέα μέτρα στήριξης. Αναλυτικός οδηγός για το πακέτο ενίσχυσης που θα δώσει η κυβέρνηση μέχρι το τέλος του έτους. Με ποια κριτήρια θα λάβουν το επίδομα αλληλεγγύης 2,3 εκατομμύρια πολίτες λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Πόσο θα αυξηθούν οι αποδοχές δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων με τις παρεμβάσεις που προγραμματίζονται για τον Δεκέμβριο. Πότε θα καταβληθούν η προκαταβολή του επιδόματος θέρμανσης και το youth pass σε 200.000 νέους έως 20 ετών. Τι αλλάζει στο επίδομα μητρότητας.

– Πατήρ Αντώνιος στην «R»: «Η αλήθεια θα λάμψει». «Ο πραγματικός λόγος πίσω από τη στοχοποίησή μου είναι η ίδια η Κιβωτός», υποστηρίζει, λίγο πριν ανοίξει ο νέος κύκλος καταθέσεων στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Μάκης Βορίδης, Πάνος Σκουρλέτης.

– Φαίη Μπακογιώργου: Αναπαράσταση της δολοφονίας. Οι έρευνες των Αρχών για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Κυψέλη με θύμα την 23χρονη έγκυο και οι αντιφάσεις των κατηγορουμένων.

– Κάνουν μπότοξ σε κομμωτήρια και ξενοδοχεία. Καταγγελίες στην Εισαγγελία για τη δράση κυκλώματος από τη Ρωσία. Οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.