Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (19/2) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (19/2)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Σήμα κινδύνου για 16.000 κτίρια του Δημοσίου» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

H εφημερίδα αποκαλύπτει επείγουσα έκκληση του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας για να ελεγχθούν άμεσα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Μιλάμε για νοσοκομεία, σχολεία, εκκλησίες, εγκαταστάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και κρατικών υπηρεσιών», δηλώνει ο πρόεδρος του αρμόδιου φορέα, Ευθύμιος Λέκκας.

– Τα 5 ρήγματα στην ελληνική επικράτεια που προκαλούν ανησυχία στους επιστήμονες για μεγάλες σεισμικές δονήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η ατζέντα της επίσκεψης Μπλίνκεν σε Ελλάδα και Τουρκία. Τι θα συζητήσει ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών σε Αθήνα και Αγκυρα. Ανοιξε η συζήτηση για αναβολή των τουρκικών εκλογών της 14ης Μαΐου.

– Προκαλούν οι χρυσαυγίτες. Κηρύγματα μίσους πίσω από τα κάγκελα. Κατακραυγή για τα δημόσια ψηφιακά κανάλια που διατηρούν Μιχαλολιάκος, Λαγός και Κασιδιάρης μέσα από τις φυλακές.

– Κώστα Αχ. Καραμανλής στην «R»: «Αυξήσεις διοδίων δεν μπορεί να γίνουν ούτε τώρα ούτε στο άμεσο μέλλον. Το έχω πει και το εννοώ».

– Οδηγός επιβίωσης για την προστασία της πρώτης κατοικίας. Πώς θα σώσετε το σπίτι σας από πλειστηριασμό. 15 ερωτήσεις και απαντήσεις για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου. Ποια εργαλεία έχουν στη διάθεσή τους οι δανειολήπτες για να μη χάσουν την περιουσία τους. Την υιοθέτηση του κυπριακού μοντέλου, που δίνει τη δυνατότητα στους οφειλέτες να εξαγοράσουν τα δάνειά τους από τις τράπεζες πριν πωληθούν στα funds, εξετάζει η κυβέρνηση. Οι όροι, οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι.

– Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Ζητάμε η κυβέρνηση να αναστείλει άμεσα κάθε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης και αγροτικής γης μέχρι τις εκλογές».

– Τα ονόματα και οι εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια των κομμάτων. Ποια πρόσωπα μπαίνουν στις λίστες Ν.Δ., ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

– Φρίκη στον Κολωνό: «Ο Μίχος με έστελνε στα ιατρεία τους». Η «R» αποκαλύπτει τη νέα κατάθεση της 12χρονης. Τι λέει για τον οδοντίατρο που δεν έχει συλληφθεί.

– Σε κύκλωμα διακίνησης ο σύζυγος της Μπάιντα. Τι ερευνούν οι ελληνικές Αρχές για τον Σύρο που παντρεύτηκε η 27χρονη μετά τα fake news για τη νησίδα του Εβρου.

Realnews

Δείτε το σποτ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.