Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (19/3) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (19/3)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το πρώτο πόρισμα για την τραγωδία» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την έκθεση των επιθεωρητών της Ρυθμιστικής Αρχής για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι ευθύνες ΟΣΕ και Hellenic Train που οδήγησαν στη μοιραία σύγκρουση.

– Με πρακτική άσκηση μόλις μίας εβδομάδας -αντί 75 ημερών, όπως προβλέπει ο κανονισμός- ανέλαβε καθήκοντα ο σταθμάρχης της Λάρισας. Η αδικαιολόγητη απουσία των δύο παλαιών σταθμαρχών και οι τέσσερις υπάλληλοι με μηδαμινή εμπειρία, που είχαν βάρδια το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

– Τα κενά επικοινωνίας ανάμεσα στην εμπορική αμαξοστοιχία και το Intercity 62, που αμφότερα ανήκουν στην ιταλική εταιρεία, καθώς τα σχετικά ηλεκτρονικά συστήματα που είχαν εγκατασταθεί δεν λειτουργούσαν.

– Οι εισαγγελείς καλούν τα υψηλόβαθμα στελέχη των σιδηροδρομικών εταιρειών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κώστας Αχ. Καραμανλής σε συνεργάτες του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποιεί το δυστύχημα των Τεμπών». «Είναι τουλάχιστον παράλογο να μη λογοδοτούν εκείνοι που καθυστέρησαν 4,5 χρόνια, αλλά να εγκαλούν εκείνους που ξεμπλόκαραν και εντός ολίγων μηνών θα παραδώσουν το έργο», λέει ο πρώην υπουργός.

– Κενά ελέγχου στα αεροδρόμια. Νέες καταγγελίες από τους εργαζομένους για σοβαρές ελλείψεις στην ασφάλεια των πτήσεων λόγω κατάργησης των αεροπορικών Αρχών αερολιμένων.

– Πολάκης προς Τσίπρα: Συγγνώμη σου ζητώ, συγχώρεσέ με… Η επιστολή μετάνοιας του πρώην υπουργού προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει τη συζήτηση για το ενδεχόμενο επιστροφής του στα ψηφοδέλτια του κόμματος.

– Πώς η «αμαρτωλή» Credit Suisse ταρακούνησε τις αγορές. Η κατάρρευση του ελβετικού ιδρύματος και οι άμυνες του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.

– Μάκης Βορίδης: «Η κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αποδοθούν οι ευθύνες και να εντοπιστούν οι συστημικές, χρόνιες δυσλειτουργίες του ελληνικού σιδηροδρόμου».

– Εφη Αχτσιόγλου: «Υπάρχουν διαχρονικά προβλήματα στον σιδηρόδρομο, γι’ αυτό όμως που συνέβη στα Τέμπη υπάρχουν ευθύνες, πράξεις και παραλείψεις που βαραίνουν την κυβέρνηση».

– Σήμα κινδύνου από τους επιστήμονες για ακατάλληλα σχολικά κτίρια. Εικόνες ντροπής από το ΕΠΑΛ Χαλκίδας και το 12ο Δημοτικό Κορίνθου. Τι δηλώνουν στην «R» ο Ευθύμιος Λέκκας και ο Ακης Τσελέντης.

– Η διπλή ζωή της Ιρίνα. Ποια είναι η Ρωσίδα κατάσκοπος που παρακολουθούσαν οι ελληνικές Αρχές.

– Φρίκη στον Κολωνό: Τα SMS της επικοινωνίας του Μίχου με τη 12χρονη. Τα νέα στοιχεία που κατέθεσε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

realenews

 

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.