Quantcast
Η Realnews σήμερα 29/9/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 29/9/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Κατεβάστε τον Hλιο της Βεργίνας» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα δυο αυστηρά διαβήματα της Αθήνας προς τα Σκόπια.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Εντονη αντίδραση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών για τη μη εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών από τη γειτονική χώρα.

– Τα κομβικής σημασίας ζητήματα στα οποία καταγράφεται μηδενική πρόοδος και οι «φθηνές» δικαιολογίες που προβάλλει η κυβέρνηση Ζάεφ.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ποιους υποψήφιους επενδυτές συνάντησε ο Κυρ. Μητσοτάκης στη Νέα Υόρκη και τι τους υποσχέθηκε – Η λίστα με τα ονόματα.

– Κ. Καραμανλής – Δεν ισχύουν τα σενάρια αποχώρησης. Τι προγραμματίζει για το επόμενο διάστημα ο πρώην πρωθυπουργός και τι λέει σε στενούς του συνεργάτες.

Κωστής Χατζηδάκης: «Στον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να απολογούνται για την τραγική κατάσταση στην οποία παρέδωσαν τη ΔΕΗ, παριστάνουν και τους εισαγγελείς».

Αποκλειστικές δηλώσεις Δημήτρη Παπαγγελόπουλου: «Ράικου και Αγγελής, όταν θα αποδειχθούν οι παράνομες ενέργειές τους, δεν θα μπορούν να βγουν από το σπίτι τους».

– 5 μνηστήρες για τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά.

– ΕΝΦΙΑ και στα εκτός σχεδίου. Πόσο θα επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες από τις επικείμενες αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες.

– Λάθος σύλληψη στη Μύκονο. Το παρασκήνιο της γκάφας με τον δημοσιογράφο και τον αεροπειρατή.

– Η νέα ζωή της Ειρήνης στη Μυτιλήνη. Αφησε πίσω της τον εφιάλτη του Χονγκ Κονγκ

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ετοιμοι για συγκατοίκηση. Θεριεύει ο έρωτας Ευ. Δημητροπούλου – Δ. Ρουσσέτου. Η λαμπερή ηθοποιός εκμυστηρεύεται στον φιλικό της κύκλο πως είναι ευτυχισμένη όσο ποτέ στο πλευρό του γοητευτικού γλύπτη και σχεδιάζει να μείνει μαζί του.

– Γκρίζα σύννεφα. Η παρουσιάστρια Ράνια Θρασκιά και ο καρδιοχειρουργός Ιωάννης Παραλίκας διανύουν μια περίοδο επαναπροσδιορισμού της σχέσης τους, που φέρεται να δοκιμάζεται.

– «Με τον Ιαν είμαστε μόνο φίλοι». Η νικήτρια του περσινού «GNTM» Ειρήνη Καζαριάν, που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με το πέρασμά της στο θέατρο, ξεκαθαρίζει πως δεν είναι ζευγάρι με τον τραγουδιστή Ι. Στρατή.

– Νέο ειδύλλιο. Η πάντα γοητευτική Κατερίνα Γιατζόγλου είναι ερωτευμένη με τον επιχειρηματία Ραφαήλ Δεσύπρη και λάμπει από ευτυχία.

– Γυναίκα χωρίς… σύντροφο. Η Ντόρα Μακρυγιάννη, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», μας λέει πως είναι μόνη, παρά τις φήμες που τη θέλουν σε σχέση με τον Γιάννη Αθητάκη.

– Στον τροχό του… έρωτα. Το κορίτσι του «Τροχού της τύχης» Βάλια Χατζηθεοδώρου ευτυχεί πλάι στον επιχειρηματία Σταμάτη Γκαρώνη.

– Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Χωρίς πάθος, δεν καταφέρνεις τίποτα».




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.