Quantcast
Η Realnews σήμερα 15/9/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 15/9/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πώς και πόσο θα μειωθούν οι εισφορές» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το σχέδιο του υπουργείου εργασίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Για τους μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα η πρώτη ελάφρυνση, κατά 1%, θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου του 2020 και θα επιμεριστεί ισομερώς σε εργαζομένους και εργοδότες.

– Η κυβέρνηση εξετάζει την πλήρη αποσύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών των μη μισθωτών από το εισόδημά τους και τη δημιουργία σταθερών εισφορών ανάλογα με τα έτη ασφάλισης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Πρωθυπουργός στη Νέα Υόρκη – Τέσσερα κρίσιμα ραντεβού στις ΗΠΑ.
Φώφη Γεννηματά: «Από τη “δίκαιη ανάπτυξη” του κ. Τσίπρα στην “ανάπτυξη για όλους” του κ. Μητσοτάκη, αποτέλεσμα για τον εργαζόμενο μηδέν».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η έλλειψη επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖA είναι κατανοητή. Aλλωστε, αντιλαμβάνομαι ότι, δύο μήνες μετά τις εκλογές, δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει και αποδεχθεί την ήττα τους»

Γιάννης Δραγασάκης: «Δεν είναι κατηγορία ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. “τρώει από τα έτοιμα”, αλλά αντικειμενική διαπίστωση που διαψεύδει την καταστροφολογία των προηγούμενων ετών».

– Η ειδική αποστολή του Μαργαρίτη Σχοινά. Ο Ελληνας αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα διαπραγματευτεί με την Αγκυρα τη νέα συμφωνία για το προσφυγικό.

– 5 μέτρα δίνουν ώθηση στην αγορά ακινήτων. Τα οφέλη των νέων φορολογικών παρεμβάσεων για όσους αγοράζουν ή ανακαινίζουν κατοικία.

– Τραγωδία στον Αλμυρό: Δύο νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του Βόλου.

– «Oταν σκότωσε την Ελένη μας, είχε σώας τας φρένας». Την οργή της οικογένειας Τοπαλούδη προκάλεσε η μεταφορά σε ψυχιατρείο του 21χρονου Ροδίτη που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

– Θοδωρής Ζαγοράκης για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου: «Το βαρέλι δεν έχει πάτο, χρειάζονται γενναίες αποφάσεις»

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ενας άγγελος για τον Γιάννη. Η Στέλλα Δόντση είναι η νέα «μούσα» του Γ. Πάριου. Ο σπουδαίος τραγουδιστής ευτυχεί στο πλευρό της ξανθιάς Θεσσαλονικιάς καλλονής -η οποία είναι αεροσυνοδός- και κάνουν μαζί το «Ταξίδι του έρωτα»!

– «Είμαι ατρόμητη στις επιθέσεις… Δεν με φόβισαν ποτέ τα πυρά, γιατί είμαι πολύ καλή στην απόκρουση», λέει η Μιμή Ντενίση στην «R», στην πρώτη της συνέντευξη με αφορμή το νέο της έργο «Από Σμύρνη… Σαλονίκη», που ανεβαίνει στον «Ελληνικό Κόσμο».

– «Αρραβώνας δεν έγινε, αλλά ο γάμος δεν αργεί». Η Τόνια Σωτηροπούλου διαψεύδει στον φιλικό της κύκλο πως αντάλλαξε βέρες με τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά αφήνει να εννοηθεί πως σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Παράφορο πάθος. Η λαμπερή ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης χαίρονται τον έρωτά τους, χωρίς να παίζουν πια κρυφτό.

– Περιμένοντας τον πελαργό. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» Θανάσης Πατριαρχέας και η όμορφη σύντροφός του Βίβιαν Δράκου θα γίνουν γονείς.

– Ειδύλλιο σε… κρίση. Η παρουσιάστρια Εβελυν Καζαντζόγλου και ο σεφ Τζωρτζ Παπακώστας κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης, μετά τη ρήξη που υπήρξε στη σχέση τους.

– Θοδωρής Αθερίδης: «Ανυπομονώ να γίνω παππούς».




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.