Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το μεγάλο κόλπο του Ερντογάν!», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς απειλεί την Ευρώπη µε τσουνάµι προσφύγων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αμφισβητεί την υπάρχουσα συμφωνία µε την Ε.Ε. και ζητεί νέα. Ισχυρίζεται ότι ξόδεψε 40 δισ. ευρώ για το προσφυγικό, ενώ οι Βρυξέλλες τού έχουν δώσει µόνο 3 δισ. και απαιτεί την εκχώρηση συριακών εδαφών, υπό τον έλεγχό του, για να δημιουργήσει τη «χώρα των προσφύγων».

– Γιατί ανησυχεί το Βερολίνο και πώς προετοιμάζεται για να αντιμετωπίσει τις αυξημένες ροές η ελληνική κυβέρνηση. Σχεδιάζει νέα κέντρα φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα.

– Προβληματισμός στην Αθήνα για τη φωτογραφία του σουλτάνου με φόντο τον χάρτη του Αιγαίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Με το βλέμμα στις επενδύσεις. Το σχέδιο της κυβέρνησης για την προσέλκυση νέων κεφαλαίων στην ελληνική οικονομία.

– Συνταγματική αναθεώρηση: Επιταχύνουν για να προλάβουν την εκλογή Προέδρου.

– Στέλιος Πέτσας: «Θα μειώσουμε φόρους σε πιο λογικά επίπεδα για να πάψει το κράτος να είναι προνομιούχος εταίρος στις αμοιβές των εργαζομένων και για να δοθεί κίνητρο υψηλότερης ανάπτυξης».

– Αλέξης Χαρίτσης: «Είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα πέρασε η Ν.Δ. από τις προεκλογικές διαβεβαιώσεις στις αφηρημένες υποσχέσεις για φοροελαφρύνσεις το µακρινό 2021».

– Η αγορά ακινήτων βάζει “φωτιά” στις αντικειμενικές αξίες. Φόβοι ότι η αύξησή τους θα «ροκανίσει» τη μείωση του ΕΝΦΙΑ.

– Πυρκαγιές στην Αν. Αττική: Οργανωμένο σχέδιο καταπατητών «βλέπουν» οι αρχές.

– «Με απείλησαν μπροστά στον τάφο του παιδιού µου». H μητέρα της Λίνας Κοεµτζή δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει τον αγώνα της μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια για τον θάνατο της φοιτήτριας.

– ”Να µη βγουν ποτέ από τη φυλακή οι δολοφόνοι της κόρης µου”. Ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη μιλά στην «R» λίγο πριν αρχίσει η δίκη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Δήμητρα γύρισε στο σπίτι της! Η Δ. Ματσούκα μόλις χώρισε και κοιτάζει μπροστά. Η λαμπερή ηθοποιός, μετά τους τίτλους τέλους που έπεσαν στην πολυσυζητημένη σχέση της µε γνωστό επιχειρηματία, έριξε το βάρος της στο νέο θεατρικό της «στοίχημα», που τη θέλει να «ντύνεται» την Τζάκι Κένεντι.

– «Ακόμα ζηλεύω τον Αντώνη». Η Μαρία Μπεκατώρου, λίγο πριν από τη φετινή πρεμιέρα του «Still standing», μιλά για όσα έμαθε στην 25χρονη πορεία της στην τηλεόραση και για τη σχέση ζωής µε τον σύζυγό της Αντ. Αλεβιζόπουλο.

– «Η μικρή μοιάζει στον μπαμπά της». Η Ελένη Χατζίδου μιλά στην «R» για την κορούλα που μόλις απέκτησε από τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου.

– Αγκαλιά στο κόκκινο χαλί. Η Λένα Δροσάκη συνόδευσε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στη Βενετία, για την προβολή της ταινίας «Ενήλικοι στο δωμάτιο» στην οποία εκείνος πρωταγωνιστεί.

– Ανέβαλε τον γάμο για την καριέρα της. Το μοντέλο Χαρά Παππά δεν ντύθηκε νύφη πλάι στον γόη Μπουράκ Χακί για να συμμετάσχει στο «Greece’s next top model».

– Σ. Χατζάκης – Α. Παλαιολόγου. Μαζί στη ζωή, μαζί στο θέατρο.

– Βασίλης Λιάτσος – Ελένη Καρποντίνη. Βάφτισαν τον πρίγκιπά τους στην Τήνο.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.