Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Υποπτες κινήσεις Ερντογάν στο Αιγαίο», κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πως η Τουρκία συγκεντρώνει μεγάλες ναυτικές δυνάμεις στον ναύσταθμο του Ακσάζ. Ανησυχία στο ελληνικό Πεντάγωνο. Σε επιφυλακή το Πολεμικό Ναυτικό μας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η Αγκυρα ενισχύει με κανονιοφόρους, πυραυλακάτους και υποβρύχια την παρουσία της στα μικρασιατικά παράλια, απέναντι από τα Δωδεκάνησα.

– Στην περιοχή του Καστελλόριζου επικεντρώνεται το ενδιαφέρον των επιτελών του ΓΕΕΘΑ.

– Αμπτουλάχ Ερέν. Το «μακρύ χέρι» του σουλτάνου που διακινεί μυστικά κονδύλια και στη Θράκη.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μητσοτάκης – Μακρόν: Κοινό μέτωπο σε άμυνα, οικονομία και εξωτερική πολιτική. Ολα όσα συζήτησε στο Ελιζέ ο Ελληνας πρωθυπουργός με τον Γάλλο Πρόεδρο.

– 30 ημέρες αγωνίας για τη ΔΕΗ. 4 εμπόδια πρέπει να έχει ξεπεράσει η κυβέρνηση μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου, όταν και θα παραδοθεί η νέα έκθεση του ορκωτού λογιστή.

– Χρυσή Αυγή. Φτιάχνει «κόμμα» ο υπόδικος Λαγός. Ποιο είναι το κρυφό σχέδιο του Νίκου Μιχαλολιάκου.

-Ανδρέας Ξανθός: «Το “επιτελικό κράτος” είναι το πρόσχημα της επιστροφής της ευνοιοκρατίας, της ρουσφετοκρατίας και του σκληρού πελατειακού συστήματος».

– Τάκης Θεοδωρικάκος: «Οι πολίτες και η πατρίδα δεν περιμένουν τίποτα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αναπαράγει ψεύτικα διλήμματα και τεχνητούς διαχωρισμούς του χθες».

-Σε 72 ώρες οι άδειες για επενδύσεις. «Ξεπαγώνουν» 4.500 επενδυτικά σχέδια.

– Ναυτική τραγωδία στο Πόρτο Χέλι: Τα ευρήματα από τα GPS του σκάφους «καίνε» τον Γάλλο κροίσο.

-«Ο πατέρας μου πετούσε γιατί δεν είχε βγει η σύνταξή του». Τι δηλώνει στην «R» ο γιος του πιλότου του ελικοπτέρου που κατέπεσε στον Πόρο.

– Η μάχη του Μπλατ με την πολλαπλή σκλήρυνση. Ο άνθρωπος που συγκλόνισε τον αθλητικό κόσμο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Επόμενο βήμα ένα παιδί! Ο κρυφός γάμος της Ελενας Ράπτη με τον Κίμωνα Μπάλλα. Η πανέμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε τον σύντροφό της, αστυνομικό που εργαζόταν στην προσωπική της ασφάλεια, με τον οποίο κάνουν σχέδια για δημιουργία οικογένειας.

– Βρήκε τον ιδανικό σύντροφο. Η Κατερίνα Καινούργιου εξηγεί στον φιλικό κύκλο της ότι στο πρόσωπο του Φίλιππου Τσαγκρίδη-Παναγόπουλου έχει βρει το άλλο της μισό.

– Γκρίζα σύννεφα. Ενώ η Τραϊάνα Ανανία παραμένει στην Ελλάδα, ο αγαπημένος της Γιώργος Γκροπάι αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στην Αμερική, θέτοντας σε δοκιμασία τη σχέση τους.

– Σμαράγδα Καρύδη: «Νύφη θα με βλέπετε μόνο στη σκηνή».

– Αντί για μονόπετρο, της… δώρισε το «Chicago». Η Νάντια Μπουλέ λάμπει από χαρά που ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ «έκλεισε» για χάρη της το περίφημο μιούζικαλ.

– Σταμάτης Κραουνάκης: «Είμαι αλητάμπουρας και ελευθέρας βοσκής!».

– Στον παράδεισο της Κρήτης. Η Μαρία Ναυπλιώτου απολαμβάνει τις διακοπές της, λίγο πριν τη δούμε στο «Master class» και στο «Λόγω τιμής».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.