Quantcast
Η Realnews σήμερα 11/8/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 11/8/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «1 δισ. ευρώ στα… σκουπίδια!», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα φέρνει στο φως επιστολή – κόλαφο από τις Βρυξέλλες, η οποία κάνει λόγο για μεγάλες ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης και επιτακτική ανάγκη να δράσει άμεσα η σημερινή.

Η Realnews αποκαλύπτει την ηχηρή προειδοποίηση από τον επίτροπο Γιοχάνες Χαν προς το ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης για τον κίνδυνο απώλειας ευρωπαϊκών κονδυλίων 1 δισ. ευρώ από την αδυναμία διαχείρισης των απορριμμάτων και τουλάχιστον άλλου 1 δισ. ευρώ στους τομείς της ψηφιακής πολιτικής και των logistics.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Κόκκινος συναγερμός για το μεταναστευτικό. Εκρηκτική αύξηση των ροών τον Ιούλιο.

– Υπό διάλυση η Χρυσή Αυγή. Αποχωρούν στελέχη, κλείνουν γραφεία, ενώ έπεσε και το site.

– Σωκράτης Φάμελλος: «Οι πρώτες κινήσεις της Ν.Δ. αποτελούν μια χοντροκομμένη προσπάθεια κομματικοποίησης και ελέγχου του κράτους με λογικές της Δεξιάς του ’50».

– Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: «Δεν θα ανεχθούμε την οποιαδήποτε αμφισβήτηση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και οι όποιες μονομερείς ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες».

– Πώς θα πληρωθούν τα χρέη του Δημοσίου προς τους ιδιώτες.

– 7 επενδυτές για τα υδροπλάνα.

– Νεκροταφείο ασθενοφόρων στο «Σωτηρία». Πάνω από 100 οχήματα παραμένουν εγκαταλελειμμένα στο προαύλιο του νοσοκομείου, τη στιγμή που όλη η Αττική καλύπτεται από μόλις 40 ασθενοφόρα.

– Τραγωδία στην Ικαρία: 5 θανάσιμες ατυχίες για την 34χρονη αστροφυσικό.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Πρόταση γάμου για τη Μαρία. Έναν χρόνο δυνατής αγάπης συμπλήρωσαν η παρουσιάστρια Μ. Ηλιάκη και ο γυναικολόγος Στέλιος Μανουσάκης και σύμφωνα με πληροφορίες επίκειται επισημοποίηση του δεσμού τους.

– «Όταν μου ρίχνουν μαχαιριά, γυρίζω ανάποδα το μαχαίρι». Η λαμπερή και σέξι Μαρία Κορινθίου απαντά σε όσους την κρίνουν αρνητικά και μιλά για τον χρόνο που περνά, αλλά και για την οικογένειά της, που την κάνει ευτυχισμένη.

– Η υποκριτική την καλεί. Σε δίλημμα βρίσκεται η μελαχρινή καλλονή Νικολέττα Ράλλη, που δέχθηκε πρόταση να παίξει στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος».

– «Οι σχέσεις δοκιμάζονται». Η Θεοφανία Παπαθωμά μιλά στην « για τις ισορροπίες του έρωτα και αποκαλύπτει το όνομα που διάλεξε μαζί με τον σύντροφό της Γρηγόρη Πετράκο για την κόρη τους.

– Στην Πάρο μετά τον χωρισμό. Η φρεσκοχωρισμένη Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στις Κυκλάδες με τη 15χρονη κόρη της, Ντεβά Κασέλ.

– Ο «χάρτης» διακοπών των διασήμων.

– Παιχνίδια στη θάλασσα. Η χρυσή ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά χαίρεται ξένοιαστες στιγμές με τον μονάκριβο γιο της Πέτρο και με τον σύζυγό της Λούη Καραμάνο στη Μάνη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.