Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «14 νέα μέτρα για τη στήριξη της οικογένειας» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του δημογραφικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας έχει εξασφαλίσει 180 εκατ. ευρώ για την καταβολή επιδόματος τοκετού 2.000 ευρώ σε περίπου 90.000 ζευγάρια από τον Ιανουάριο του 2020.

– Με νομοθετική παρέμβαση, θα επεκταθεί από τους 18 στους 24 μήνες μετά τον τοκετό η προστασία από απόλυση για τις εργαζόμενες μητέρες και θα καθιερωθούν η τηλε-εργασία και η ημιαπασχόληση στο Δημόσιο για τους νέους γονείς που το επιθυμούν.

– Για κάθε παιδί που δεν βρίσκει θέση σε δημοτικό παιδικό σταθμό, η οικογένειά του, εφόσον πληροί τα εισοδηματικά κριτήρια, θα λαμβάνει κουπόνι ύψους 180 ευρώ τον μήνα για 10 μήνες τον χρόνο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Καυτά σενάρια για την Προεδρία. Ποια ονόματα παίζουν δυνατά.

– Η Αθήνα ανησυχεί για προβοκάτσια στο Καστελλόριζο. «Θα απαντήσουμε σκληρά αν υπάρξει τουρκική πρόκληση», λέει το ελληνικό Πεντάγωνο.

– Ποιους συζητούν στο Μαξίμου για τις διοικήσεις των οργανισμών.

Γιώργος Γεραπετρίτης: «Το να υπάρχουν κανόνες και να τηρείται ο νόμος δεν περιστέλλει τις ελευθερίες, αλλά, αντιθέτως, τις διασφαλίζει προς όφελος της κοινωνίας και της ακαδημαϊκής κοινότητας»- Ρύθμιση για τα ταμεία: Ποιες συντάξεις και πόσο θα μειωθούν με τις 120 δόσεις.

Ολγα Γεροβασίλη: «Η προσέγγιση της κυβέρνησης στο θέμα του ασύλου, σαν πανάκεια στην καταπολέμηση της παραβατικότητας, είναι ξεκάθαρα ιδεοληψία».

– Τα ΚΕΠ γίνονται ψηφιακά. Πιστοποιητικά από τον υπολογιστή σας! Τι δηλώνει στην «R» ο αρμόδιος υφυπουργός Γ. Γεωργαντάς.

– «Δεν είμαι εγώ ο εκτελεστής του Γιάννη Μακρή». Τι δηλώνει μέσα από τη φυλακή ο Βούλγαρος που κατηγορείται ότι δολοφόνησε τον ομογενή επιχειρηματία.

– Τέσσερις νέες καταγγελίες για τον δολοφόνο της βιολόγου. Τον αναγνώρισαν και άλλες γυναίκες.

– Ο Ποντένσε στην «R» ενόψει του ντέρμπι με την Μπασακσεχίρ: «Θέλω τίτλους και Τσάμπιονς Λιγκ».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτευμένη στο Μεξικό. Ποιος είναι ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά. Στη μακρινή Πόλη του Μεξικού έχει μετακομίσει η λαμπερή fashion blogger Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη για τα μάτια του διάσημου Μεξικανού καλλιτέχνη Marco Cojab, με τον οποίο βρέθηκε πρόσφατα στην Ελλάδα.

– Ολη η αλήθεια για την «εγκυμοσύνη». Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού ζουν ευτυχισμένοι και ανεπηρέαστοι από αναληθή δημοσιεύματα που τους θέλουν να περιμένουν τον πελαργό.

– Χωριστοί δρόμοι. Οι προσπάθειες επανασύνδεσης δεν έφεραν αποτέλεσμα και η πρώην Σταρ Ελλάς Μικαέλα Φωτιάδη και ο επιχειρηματίας Γιάννης Μπορμπόκης πήραν τη δύσκολη απόφαση να δώσουν οριστικό τέλος στη σχέση τους.

– «Το κοινό με αγαπάει, τα κανάλια όχι». Ο χαρισματικός Πέτρος Φιλιππίδης μιλά στην «R» για τα 36 χρόνια του στο σανίδι, για την τηλεόραση και για τα επόμενα σχέδιά του.

– Μόλις μετακόμισαν. Λίγο πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βρήκαν το σπίτι των ονείρων τους στο Κολωνάκι.

– Είναι μαζί! Η ηθοποιός Δανάη Παππά και ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης είναι το νέο καυτό ζευγάρι της σόουμπιζ.

– Προσεχώς γονείς. Ο μπασκετμπολίστας Bλάντο Γιάνκοβιτς και η σύζυγός του Ελενα Παπαδοπούλου γιόρτασαν την πρώτη επέτειο του γάμου τους περιμένοντας το πρώτο παιδί τους.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.