Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «13.000 νέες συντάξεις κάθε μήνα», κυκλοφορεί η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο – εξπρές για τις 464.894 αιτήσεις που καθυστερούν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι εκκρεμότητες είναι:

-140.000 εκκρεμείς υποθέσεις στο Γενικό Λογιστήριο

-107.419 Κύριες

-70.000 Επικουρικές

-57.522 Χηρείας που αναμένουν αύξηση

-32.296 Χηρείας νέες

-20.000 Με παράλληλη και διαδοχική ασφάλιση

-20.000 Εφάπαξ

-17.657 Κύριες δημοσίων υπαλλήλων

Οπως αναφέρει η Realnews:

– Εντός του Αυγούστου πρόκειται, σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, να ξεκινήσει η εκκαθάριση των εκκρεμών υποθέσεων και ήδη συγκροτείται “ειδική ομάδα δράσης” από στελέχη του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

– Στόχος είναι μέχρι τον Ιούνιο του 2021 η έκδοση των νέων συντάξεων να γίνεται εντός 24 ωρών και το 90% αυτών να διεκπεραιώνεται ψηφιακά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τι έρχεται μετά την κατάργηση του ασύλου. Μόνο με ταυτότητα η είσοδος στα ΑΕΙ. Με ειδικό κωδικό – barcode θα ανοίγουν οι πόρτες των πανεπιστημίων.

– Tετ α τετ Mητσοτάκη – Mέρκελ στο Bερολίνο στις 29 Αυγούστου. Κρίσιμο ραντεβού για ελληνοτουρκικά και μεταναστευτικό.

– Νέα ιπτάμενη απειλή από την Αγκυρα. Ανησυχούν Αθήνα και Λευκωσία εξαιτίας των τουρκικών προκλήσεων σε Αιγαίο και Ν.Α. Μεσόγειο με πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

– Δημήτρης Βίτσας: «Η Ν.Δ. θα μας βρει απέναντι στην ακραία νεοφιλελεύθερη και συντηρητική ατζέντα της. Τόσο μέσα στη Βουλή, αλλά και εκτός Βουλής».

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Ο κ. Τσίπρας ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Βουλή κατάλαβε ότι θα μείνει πολλά χρόνια στην αντιπολίτευση».

– Ρύθμιση 120 δόσεων: Να ενταχθούν και οι επιχειρήσεις που χρωστούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ ζητούν οι επικεφαλής πέντε φορέων της αγοράς.

– «Οσες γυναίκες μου άρεσαν τις χτυπούσα με το αυτοκίνητο». Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του Γιάννη Παρασκάκη, που βίασε και σκότωσε τη βιολόγο στα Χανιά.

– Ο εμφύλιος συνεχίζεται. Πόλεμος εξωδίκων στην οικογένεια Αγγελόπουλου.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο Παύλος Χαϊκάλης εξομολογείται στην «R»: «Θέλω να κερδίσω ξανά τη Μαρία!». Λίγο μετά το διαζύγιό του από τη Μ. Λύκου, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής εκφράζει την επιθυμία του να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και, γιατί όχι, να προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο στο μέλλον.

– Ο έρωτας έφερε συγκατοίκηση. Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου μοιράζονται πλέον την ίδια στέγη.

– Γενέθλια επί σκηνής. Η Δέσποινα Βανδή ένιωσε μεγάλη συγκίνηση όταν είδε τα δύο της παιδιά να της φέρνουν μια τούρτα, στην υπόκλιση του θιάσου για «Το δικό μας σινεμά» όπου εντυπωσιάζει!

– Περνά και μόνη της καλά. Η Ελλη Κοκκίνου απολαμβάνει το καλοκαίρι και τη θάλασσα που λατρεύει, χωρίς να βιάζεται να ξεκινήσει κάποια καινούργια σχέση.

– Απόδραση στους Παξούς. Η σαγηνευτική Νάντια Μπουλέ και ο σύντροφός της Γιώργος Ισαάκ χαίρονται τον έρωτά τους, κολυμπώντας στα γαλανά νερά του Ιονίου.

– Κρυφό ειδύλλιο. Ο τιμημένος με βραβείο Χορν Μιχάλης Σαράντης και η ανερχόμενη ηθοποιός Μαίρη Μηνά είναι ζευγάρι, αλλά αποφεύγουν τα φλας.

– Βουτιές στη Μύκονο. Η Βίκυ Κουλιανού κάνει διακοπές στο Νησί των Ανέμων, πριν ενταχθεί στο δυναμικό του «Greece’s next top model».



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.