Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «15 αλλαγές στους φόρους» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σε δύο δόσεις οι ελαφρύνσεις.

– Οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ από φέτος.

– Εξτρα κίνητρα σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις για ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

– Καθολική εφαρμογή του ΦΠΑ 13% στην εστίαση.

– Οι οριστικές αποφάσεις για το αφορολόγητο θα καθορίσουν τις μειώσεις στην κλίμακα του φόρου εισοδήματος.

Επίσης:

– Το μήνυμα των Βρυξελλών: «Ναι στο σχέδιο της Αθήνας, εάν βγαίνουν τα νούμερα».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αττική. Τι φοβούνται οι σεισμολόγοι.

– Η Αθήνα ανησυχεί για τους S-400… Το νέο «όπλο» του Ερντογάν είναι πιθανό να προκαλέσει δραματική ανισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο, εκτιμούν επιτελείς του Πενταγώνου.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ βάλει πάλι το καπέλο της επανάστασης, θα καταλάβουν οι Ελληνες ότι είναι ένα λαϊκίστικο κόμμα, εθισμένο στις ευκαιριακές μεταμορφώσεις».


Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Οι πρώτες μέρες διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας».

– Οικογένεια Αγγελόπουλου: Μαίνεται ο “εμφύλιος”. Μήνυση κατά του καθηγητή Νευρολογίας που γνωμοδότησε ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έχει «σώας τας φρένας» κατέθεσαν οι δύο γιοι του.

– Αδειασαν τα ταμεία της Creta Farms. Η διαμάχη των αδελφών Δομαζάκη έχει φέρει στα πρόθυρα χρεοκοπίας την αλλαντοβιομηχανία.

– «Ζητώ συγγνώμη, δεν ήξερα τι έκανα». Ο 27χρονοσ Γιάννης Παρασκάκης, που ομολόγησε τη δολοφονία της βιολόγου στα Χανιά, μιλά στην «R» μέσω του δικηγόρου του.

– «Οι γονείς των δραστών εξαφάνισαν στοιχεία για τη δολοφονία της κόρης μου». Τι αποκαλύπτει στην κατάθεσή της η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Aννα Κορακάκη αποκαλύπτει στην «R»: «Χώρισα και προχωράω μπροστά». Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή μιλά για πρώτη φορά για το τέλος της σχέσης της με τον Γάλλο σκοπευτή Πιερ-Εντμόν Πιασεκί αλλά και για την οικογένειά της, που την εμπνέει!

– «Ομολόγησαν» τον έρωτά τους! Μπορεί έως τώρα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη να έκρυβαν τη σχέση τους, τα τρυφερά μηνύματα όμως που αντάλλαξαν στα social media επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι!.

– Γάμος πριν από τον πελαργό. Ο πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής της «Λάμψης» Τζώνυ Θεοδωρίδης παντρεύτηκε τη νεαρή σύντροφό του Σύλβια Δημητρακοπούλου και οι πληροφορίες μας λένε πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

– Κρουαζιέρα στο Αιγαίο. Ο μικρότερος γιος του Κωνσταντίνου και της Αννας-Μαρίας, πρίγκιπας Φίλιππος, και η αγαπημένη του Νίνα Φλορ κάνουν διακοπές με σκάφος στη Μεσόγειο.

– Ζει τη… Χρυσή εποχή του! Η Χρ. Βαρδινογιάννη έκανε το καλύτερο… ποδαρικό στον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, ο οποίος αποθεώθηκε για τον «Οιδίποδα Τύραννο» που σκηνοθέτησε στην Επίδαυρο.

– Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος. Ταξίδι του μέλιτος στην Ντίσνεϊλαντ.

– Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Το γέλιο παρηγορεί και δίνει δύναμη».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.