Quantcast
Η Realnews σήμερα 14/7/19 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 14/7/19

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ! Ερχονται σαρωτικές αλλαγές για τη διάσωση της επιχείρησης», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το σχέδιο για τη ΔΕΗ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Στις σκέψεις της κυβέρνησης περιλαμβάνονται η πώληση δύο υδροηλεκτρικών μονάδων, καθώς και ποσοστού του ΔΕΔΔΗΕ και της ΔΕΗ Ανανεώσιμες, η μείωση των εργαζομένων κατά 6.000 και ο περιορισμός του πελατολογίου μέσω της «απομάκρυνσης» δημόσιων οργανισμών και φορέων.

– Κωστής Χατζηδάκης, Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας: «Επιδιώκουμε ένα σχέδιο σωτηρίας για την επιχείρηση και το προσωπικό. H ΔΕΗ έχει φτάσει στο παρά πέντε. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έδωσε την καυτή πατάτα σε εμάς».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Η «ακτινογραφία» του νέου Μαξίμου. Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου. Ποιοι θα μετέχουν στον πρωινό καφέ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

– Οι Βρυξέλλες ανοίγουν… «παράθυρο» για μικρότερα πλεονάσματα από το 2021.

– Συνταγματική Αναθεώρηση: Αλλαγή του εκλογικού νόμου με 180 και όχι με 200 ψήφους; Βαρύνουσα σημασία για το θέμα θα έχει και η άποψη του κ. Τασούλα, που θα εκλεγεί τις επόμενες ημέρες πρόεδρος της Βουλής.

– Αιχμές Σκουρλέτη για το ύφος ορισμένων υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ και για λάθος χειρισμούς.

– Χρυσή Αυγή: Ο Κασιδιάρης θέλει να γίνει… Φύρερ! Αρχισε η αμφισβήτηση του Νίκου Μιχαλολιάκου μετά την εκλογική του ήττα.

– Χρέη στην εφορία. Τι αλλάζει στη ρύθμιση για τις 120 δόσεις.

– Τραγωδία στη Χαλκιδική. Επί 7 μήνες δοκιμάζουν το «112» και δεν το παραλαμβάνουν. Σοκάρουν οι μαρτυρίες κατοίκων και τουριστών για την καταστροφή.

– Τα τελευταία λόγια της Ελένης πριν τη σκοτώσουν. Τι αποκαλύπτει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελ. Τοπαλούδη και τι είπαν οι κατηγορούμενοι στις απολογίες τους.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– «Δεν τρέχει τίποτα με τον Λιάγκα». Βίκυ Κάβουρα: «Βαρέθηκα να μου χρεώνουν συντρόφους». Η λαμπερή και σέξι ηθοποιός διαψεύδει τις φήμες για ειδύλλιο με τον γνωστό παρουσιαστή και ξεκαθαρίζει ότι δεν θα είναι μαζί στη νέα εκπομπή του στον ΣΚΑΪ.

– «Ταξίδι του μέλιτος στην… Ακρόπολη». Ο νεοεκλεγείς βουλευτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μπογδάνος μιλά για τον ονειρεμένο γάμο του στη Νάξο με την αγαπημένη του Ελένη Καρβελά και για τα σχέδιά τους για οικογένεια.

– Οι ανησυχίες της Δήμητρας. Ευτυχεί επαγγελματικά η Δ. Ματσούκα, καθώς ετοιμάζεται να υποδυθεί την Τζάκι Ωνάση, είναι όμως προβληματισμένη με τον σύντροφό της, που περνά πλέον τον περισσότερο χρόνο του στις Βρυξέλλες.

– Απρόσμενος έρωτας. Η Ελευθερία Ελευθερίου μιλά στην «R» για τη σχέση της με τον «θεό» της πασαρέλας Δημήτρη Ταταράκη, που κάνει καριέρα στην Αμερική.

– Σαλπάρουν για Σύρο. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η σύντροφός του Ιλένια Ουίλιαμς σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο αγαπημένο τους νησί των Κυκλάδων.

– Η Πόπη είναι ζεν. Η Π. Τσαπανίδου λέει στην «R» γιατί εγκατέλειψε την τηλεόραση, ενώ μιλά για τη σχέση ζωής με τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού και εξηγεί γιατί πιστεύει στο «για πάντα».

– Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το θάψιμο είναι το εθνικό μας άθλημα».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.