Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το ημερολόγιο του χάους και των ευθυνών!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει λεπτό προς λεπτό τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία στο Μάτι.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι 6 δραματικές ώρες της πλήρους ασυνεννοησίας Περιφέρειας, Πυροσβεστικής και Αστυνομίας.

– Η αδικαιολόγητη απουσία της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου τις κρίσιμες ώρες της επιχείρησης, παρά τις προβλέψεις των νόμων και του σχεδίου «Ξενοκράτης».

– Ο «εξαφανισμένος» δήμαρχος Ψινάκης και τα ψέματά του που εξόργισαν τους συμπολίτες του. Φωτογραφίες από το σπίτι του, που δεν κάηκε, παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η παραίτηση Τόσκα «κλειδώνει» τον ανασχηματισμό. Ποιοι υπουργοί «κάηκαν» και ποιοι θα μετακινηθούν μετά τις 15 Αυγούστου.

– Η τραγική ιστορία του πυροσβέστη. Εσωσε άλλους και έχασε τη γυναίκα και το παιδί του.

– Θα κατεδαφίσουν και την περίφραξη του εξοχικού του Σημίτη;

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Γάμος αλά ελληνικά για τον Καρίμ. Ο Ανσαριφάρντ παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του. Η Ελληνίδα αγαπημένη του άσου του Ολυμπιακού Αλεξάνδρα-Σοφία Καλούλη μιλά στην «R»λίγο πριν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στις 10 Αυγούστου στο δημαρχείο της Βούλας.

– Τίτλοι τέλους για την Ελεωνόρα και τον Γιάννη. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Ελ. Ζουγανέλη και ο επί τρία χρόνια σύντροφός της. Γ. Αθητάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

– «Δεν κρύβω τη σχέση μου, αλλά δεν μιλώ γι’ αυτήν». Η Ευγενία Δημητροπούλου, μετά τον σύντομο χωρισμό της από τον Αλκι Κούρκουλο, είναι ξανά ευτυχισμένη στο πλευρό του και τονίζει ότι θέλει να τραβά τους προβολείς μόνο με τη δουλειά της.

– Νέος έρωτας στη σόουμπιζ. Ο Κωνσταντίνος Ασπιώτης και η Φωτεινή Αθερίδου εδώ και λίγο καιρό είναι ζευγάρι.

– Διακοπές στην Πάρο. Η Ζέτα Μακρυπούλια υποδέχεται καλούς της φίλους στο εξοχικό που διατηρεί στο νησί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ ο αγαπημένος της λείπει σε περιοδεία.

– Ολες οι γυναίκες της ζωής του. Ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος επιστρέφει στη μικρή οθόνη με νέα σειρά, στην οποία συνεργάζεται με τη νυν αλλά και τις πρώην συντρόφους του.

– Πριγκιπικές διακοπές. Ο πρίγκιπας Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους αλωνίζουν με σκάφος τα κυκλαδίτικα νησιά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.