Quantcast
Η Realnews σήμερα 30/6/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 30/6/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Ο Ιμάμογλου «παγώνει» τις κυρώσεις”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση άρχισε τις… εκπτώσεις και ότι οι Βρυξέλλες ξανασκέφτονται τα μέτρα κατά της Τουρκίας μετά τη νίκη του στην Κωνσταντινούπολη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Πηγές της φινλανδικής προεδρίας έλεγαν χαρακτηριστικά ότι η εκλογική επικράτηση του νέου δημάρχου αποδεικνύει ότι κάτι αλλάζει και ότι «η Δημοκρατία στην Τουρκία δεν έχει πεθάνει, είναι ζωντανή και έχει απάντηση».

– Για έναρξη διαδικασίας διαδοχής του Ερντογάν μιλούν Ευρωπαίοι διπλωμάτες, ερμηνεύοντας και τα σενάρια διάσπασης του κόμματος που ο ίδιος ίδρυσε.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Προεκλογικά ”όργια” του τουρκικού προξενείου στη Θράκη. Τι καταγγέλλει στην «R» ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης. Ο ύποπτος ρόλος του Σαδίκ και του ακραίου μειονοτικού κόμματος ΚΙΕΦ.

– Φουντώνουν τα σενάρια για Καραμανλή στην προεδρία.

– «Κλείδωσε» ο Σαμαράς για επίτροπος.

– Χρυσή Αυγή: «Συνωστισμός» στην πόρτα εξόδου. Ξέσπασε εμφύλιος στο εσωτερικό του νεοναζιστικού κόμματος.

– Μιλούν στην «R» οι Ν. Φίλης, Αλ. Χαρίτσης από τον ΣΥΡΙΖΑ και οι Ν. Δένδιας, Γ. Κουμουτσάκος από τη Ν.Δ..

– «Κόκκινα» δάνεια: Τα 20 μυστικά για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

– «Η κόρη μου φοβάται για τη ζωή της». Τι λέει στην «R» ο πατέρας της 19χρονης που βίασε ένας από τους δολοφόνους της Ελένης Τοπαλούδη.

– Προμελετημένο το έγκλημα. Τι αποκαλύπτει το ημερολόγιο του Γραικού. Πάνω από 200.000 € του χρωστούσε ο δράστης, σύμφωνα με τις σημειώσεις του θύματος.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Τρυφερό φλερτ για Στέφανο – Μαρία. Ο Στ. Τσιτσιπάς και η Μ. Σάκκαρη έχουν έρθει πολύ κοντά. Μια φωτογραφία του -σχεδόν μεταμφιεσμένου- κορυφαίου τενίστα στην προπόνηση της άξιας συναθλήτριάς του πυροδότησε τις φήμες για νέο ειδύλλιο.

– Μια γυμνάστρια για τον Θανάση. Ο Θ. Πατριαρχέας, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» του ΑΝΤ1, χώρισε µε την ηθοποιό Μαρία Παπαφωτίου και απολαμβάνει τη συντροφιά της Βίβιαν Δράκου.

– Το νταμπλ φέρνει… γάμο. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η σύντροφός του Αντριάνα Παπακωνσταντίνου είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την ευτυχία τους µε τη δημιουργία οικογένειας.

– Ερωτευμένοι στο Μπαλί. Η fashion blogger Γωγώ Φαρμάκη και ο ποδοσφαιριστής Πέτρος Μάνταλος έκαναν ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ινδονησία.

– Ετοιμάζουν βαλίτσες για μέρη εξωτικά. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του Νάνσυ Αντωνίου σχεδιάζουν τις διακοπές τους.

– Ο γάμος μπορεί να περιμένει. Η Ερρικα Πρεζεράκου και ο σύντροφός της Τίτος Καταλαγαριανάκης ευτυχούν μαζί, χωρίς να βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Βίκυ Σταυροπούλου: «Δεν παραδίδω ποτέ τα όπλα!».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.