Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Διχοτόμηση με… γεωτρύπανα» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο της Αγκυρας για την Κύπρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σε πέντε φάσεις εξελίσσεται η τουρκική επιχείρηση για τον διαμοιρασμό εδαφών και φυσικού αερίου στη Μεγαλόνησο.

– Γιατί ο Τσαβούσογλου μιλά για μοντέλο Ταϊβάν και πώς εξηγείται η κίνηση της Τουρκίας για τον εποικισμό της Αμμοχώστου.

– Το παρασκήνιο των συζητήσεων σε Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πολεμικός συναγερμός για το “Γιαβούζ”. Αποφασισμένη να το βυθίσει εμφανίζεται η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, εάν πλεύσει σε ελληνικά ύδατα.

Γιώργος Κατρούγκαλος: «Εχουν σταλεί με τον τρόπο που πρέπει τα αναγκαία μηνύματα ώστε να μην υπάρξει κίνηση της Τουρκίας στην περιοχή του Καστελλόριζου».

Αδωνις Γεωργιάδης: «Οποιος προκαλέσει εκλογές με απλή αναλογική θα πάρει και την ευθύνη για το χάος που θα επακολουθήσει».

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει την τουρκική προκλητικότητα όπως η στρουθοκάμηλος που βάζει το κεφάλι της στην άμμο».

Γιάνης Βαρουφάκης: «Δεν μπλοφάρουμε όταν λέμε στους δανειστές: Εμείς θα νομοθετήσουμε τα αυτονόητα. Εσείς, αν θέλετε να μας διώξετε από το ευρώ επειδή κάνουμε τα αυτονόητα, κάντε το».

– Ασφαλιστικά ταμεία: 5 εμπόδια για την εφαρμογή των 120 δόσεων.

– Υπόθεση Γραικού: Ολη η απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

– «Αμετανόητοι οι βασανιστές του Βαγγέλη μας». Μιλούν στην «R» οι γονείς του άτυχου σπουδαστή Β. Γιακουμάκη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Εκλεψε την καρδιά της πριγκίπισσας. Η Μαρία-Ολυμπία λάμπει πλάι στον Εμίλ Φατάλ. Η όμορφη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί Σαντάλ απολαμβάνει την παρέα του γόνου μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας του Καΐρου.

– Ο γάμος της χρονιάς. Βασίλης Κικίλιας – Τζένη Μπαλατσινού: «Ηταν όλα όπως τα είχαμε ονειρευτεί!». Η εκθαμβωτική παρουσιάστρια, που παντρεύτηκε τον βουλευτή Α’ Αθηνών της Ν.Δ., μιλά στην «R» για το μυστήριο, γεμάτη ευτυχία.

– Πρόβα νυφικού. Η τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου θα ανέβει τον Σεπτέμβριο τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, τον κομμωτή Βασίλη Μουντάκη.

– Ο πελαργός έρχεται! Ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας και η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής Βασιλική Μιλλούση περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

– Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μόνο ο Ντάνος… πουλάει πια».

– Σε τροχιά διαζυγίου. Η Μυρτώ Αλικάκη μάς λέει πως ολοκληρώνονται οι τυπικές διαδικασίες για τον χωρισμό της με τον Πέτρο Λαγούτη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.