Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (20/12/2020) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (20/12/2020)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «“Αν χαλαρώσουμε, θα το πληρώσουμε”» κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή η Realnews. Πέντε κορυφαίοι επιστήμονες εξηγούν στην «R» πως θα κάνουμε γιορτές με ασφάλεια.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τι συμβουλεύουν για τις εορταστικές αγορές, τις μετακινήσεις και τις συναθροίσεις Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.
– «Ο βαθμός συμμόρφωσής µας στα μέτρα πρόληψης κατά τις επόμενες 15 ημέρες θα καθορίσει την εξέλιξη της πανδημίας τους προσεχείς μήνες», τονίζουν οι λοιμωξιολόγοι.
– Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των εμβολιασμών. Εως τις 26 Δεκεμβρίου έρχεται στη χώρα η πρώτη παρτίδα της Pfizer.
– Πού και πώς θα εμβολιαστούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι οπλίτες. Ολο το σχέδιο.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– «Γέφυρα 2» για τα δάνεια επαγγελματιών και μικρών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα θα προβλέπει κρατική επιδότηση της δόσης για 9 μήνες. Τα 7 μέτρα για τη στήριξη 150.000 εταιρειών το 2021.
– Τα ανοίγματα του Ερντογάν στην Ευρώπη και η απάντηση της Αθήνας. Τα σενάρια που εξετάζουν στην κυβέρνηση για τις επόμενες κινήσεις της Αγκυρας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.
– Eρευνες της ΕΥΠ σε Κω και Νίσυρο. Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση κατασκοπείας στο Καστελλόριζο. Τι δείχνουν οι 2.500 φωτογραφίες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές.
Γιάννης Βρούτσης: «H κυβέρνηση έχει δεσμευτεί ότι, όσο διαρκεί η κρίση που έφερε η πανδημία, θα στηρίξει κάθε εργαζόμενο, κάθε επιχείρηση, κάθε άνεργο και κάθε ευάλωτο κοινωνικά συμπολίτη µας».
Αλέξης Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση συνεχίζει να µην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πορεύεται µε γνώμονα τις “ισορροπίες” και το πολιτικό κόστος».
– Τώρα και στην πόρτα σας. Οι έμποροι της γειτονιάς ξεκινούν… delivery! Χιλιάδες ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής θα συνεργαστούν µε εταιρείες ταξί, για να στέλνουν τα προϊόντα τους.
– Υπόθεση Παντελίδη: Φρόσω και Μίνα απαντούν στον νέο μάρτυρα. Τι αναφέρουν για το μοιραίο βράδυ στα υπομνήματα που κατέθεσαν στη Δικαιοσύνη.
– Τα δρομολόγια της κοκαΐνης. Τα sms που «κάρφωσαν» τους πελάτες. Η δράση της σπείρας που παρέδιδε ναρκωτικά κατ’ οίκον.
– Νέος ψευτογιατρός µε 210 θύματα! Δρούσε στην Κρήτη και ζητούσε εκατοντάδες ευρώ για να χορηγήσει σκευάσματα κατά της… ακτινοβολίας του ίντερνετ.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.