Quantcast
Η Realnews σήμερα 9/6/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 9/6/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Τηρήστε όσα συμφωνήσαμε!”» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το αυστηρό μήνυμα από το Βερολίνο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών καλεί την Ελλάδα να μη θέσει σε κίνδυνο τον στόχο του πρωτογενούς πλεονάσματος και επισημαίνει ότι «ο στόχος του 3,5% δεν έχει αλλάξει και ούτε πρόκειται να αλλάξει».

– Σε αντίθετη περίπτωση απειλεί την Αθήνα με αναστολή των μέτρων ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους και με «πάγωμα» της επιστροφής των κερδών των ελληνικών ομολόγων από την ΕΚΤ.

– “Ασφυξία” σε 10 μετωπα για την ελληνική οικονομία

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ολα τα σενάρια της αυτοδυναμίας. Κορυφαίοι αναλυτές εκτιμούν υπό ποιες προϋποθέσεις θα προκύψει απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία του πρώτου κόμματος στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. «Κλειδί» το ποσοστό των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής.

– Ποια νέα ονόματα «κλειδώνουν» στα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

– Σκάνδαλο: 100 πυροσβεστικά «σαπίζουν» σε αμαξοστάσιο στα Μέγαρα. Τι καταγγέλλει στην «R» ο πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Ενωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

– Ανατροπή στην υπόθεση Energa από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Ενέργειας.

– Μάρκο Μιρσνίκ, Διευθυντής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης της Standard & Poor’s για την Ευρώπη: «Οι αποφάσεις της νέας κυβέρνησης βαρόμετρο για τις ξένες επενδύσεις».

– «Μου είπε να θάψω το αυτοκίνητο και έφυγε για τα Σκόπια». Τα ψέματα που έλεγε στους αστυνομικούς μέχρι την τελευταία στιγμή ο δολοφόνος του Δημήτρη Γραικού.

– «Πρώτα τη σκότωσαν, τώρα αμαυρώνουν και τη μνήμη της». Το ξέσπασμα της μητέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ερωτευμένη Παυλίνα! Η Π. Βουλγαράκη ευτυχεί πλάι στον Θανάση Σοφιανό. Η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο χώρο στο τραγούδι, έχει βρει στο πρόσωπο του επιχειρηματία τον ιδανικό σύντροφο και μένουν μαζί!

– Πρωταθλητής και στην αγάπη. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο και η γοητευτική σύντροφός του έρχονται στη χώρα μας για να κάνουν διακοπές στο Νησί των Ανέμων.

– Ολα για την Τραϊάνα. Η σαγηνευτική Τρ. Ανανία έπεισε τον σύντροφό της, πρωταθλητή του kickboxing Γιώργο Γκροπάι, να αφήσει τον Βόλο και να συγκατοικήσουν στην Αθήνα.

– «Ναι, χωρίσαμε με τον Κώστα». Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επιβεβαιώνει στην «R» πως δεν είναι πια ζευγάρι με τον ηθοποιό Κ. Σόμμερ.

– Γκρίζα σύννεφα για Μικαέλα και Γιάννη. Η Μ. Φωτιάδη και ο Γ. Μπορμπόκης, βλέποντας τη σχέση τους να δοκιμάζεται, είναι ένα βήμα πριν ακυρώσουν τον γάμο τους.

– Κώστας Κόκλας: «Περνώ και μόνος μου καλά».

– Θεριεύει το πάθος τους! Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης απολαμβάνουν τη δυνατή σχέση τους, χωρίς να σκέφτονται ακόμη τον γάμο».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.