Quantcast
Η Realnews σήμερα 12/5/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 12/5/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Σενάρια προσάρτησης των κατεχομένων!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις επικίνδυνες εισηγήσεις των θερμοκέφαλων Τούρκων στρατηγών στον Ερντογάν για την Κύπρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Διαρροές σχετικών πληροφοριών από Τούρκους αξιωματούχους προκειμένου να ασκήσουν πίεση στην Ευρωπαϊκή Eνωση και στην Ελλάδα, με στόχο την έναρξη διαπραγματεύσεων για τη «μοιρασιά» των υδρογονανθράκων της Κύπρου.

– Οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις έχουν αυξήσει «σιωπηρά» το επίπεδο ετοιμότητάς τους. Πρόκειται για μια «επιφυλακή διαρκείας», λένε κύκλοι του Πενταγώνου στην «R».

– Ο Σάββας Καλεντερίδης αποκαλύπτει τα σχέδια της Αγκυρας.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Κίτρινη κάρτα» από την Κομισιόν για τα πλεονάσματα. Χαρακτηρίζουν «κακή ιδέα» την κυβερνητική πρόταση για αλλαγή χρήσης ποσών που σήμερα συμπεριλαμβάνονται στο δημοσιονομικό «μαξιλάρι».

– Επίθεση Γεννηματά σε Τσίπρα – Μητσοτάκη: «Τα κάνουν όλα για την καρέκλα» – «Ο Ενας κολλημένος στην εξουσία, ο άλλος διψασμένος για εξουσία, δυναμιτίζουν το παρόν και υποθηκεύουν το μέλλον».

Δημήτρης Παπαδημούλης: «Η σημερινή Ν.Δ. έχει μετατραπεί σε κάτι που ο ιδρυτής της, Κωνσταντίνος Καραμανλής, θα ντρεπόταν να έβλεπε».

Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Μάχομαι για να καταγραφεί η μεγάλη νίκη της Ν.Δ., για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά από το δεύτερο κόμμα»

– Πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής καταγγέλλει τον Μιχαλολιάκο για μαύρο χρήμα. Τι δηλώνει στην «R» ο ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός.

– Προστασία πρώτης κατοικίας: Αγωνία μέχρι τον Σεπτέμβριο για 150.000 δανειολήπτες.

– «Να βρεθεί ποιος πληρώνει τον ακριβό δικηγόρο του Βούλγαρου εκτελεστή». Η Βικτώρια Καρύδα, χήρα του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, μιλά στην «R».

– «Ο θεός με έσωσε από τα χέρια του Ορέστη». Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κατά συρροήν δολοφόνου στην Κύπρο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Τεστάρουν τον έρωτά τους! Η ώρα της αλήθειας για Νικολέττα Καρρά – Φώτο Πιττάτζη. «Τίποτα δεν τέλειωσε ακόμα. Παίρνουμε αποστάσεις για να δούμε αν θα κολλήσει ξανά το γυαλί», λένε στον φιλικό τους κύκλο η λαμπερή ηθοποιός και ο διακεκριμένος δικηγόρος, που πλέον δεν μένουν μαζί.

– Συγκατοίκηση στη σκιά της Ακρόπολης. Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά απολαμβάνουν τον έρωτά τους μένοντας μαζί στην πανέμορφη Πλάκα, στο σπίτι της σχεδιάστριας που ανακαίνισαν με πολύ μεράκι.

– «Είχαμε ανάγκη μια απόδραση!» Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού μιλούν στην «R» για το ρομαντικό ταξίδι τους στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη.

– Αχώριστοι στα νησιά Μπόρα Μπόρα. Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ξεπέρασαν την… μπόρα στη σχέση τους και απόλαυσαν το τροπικό τοπίο.

– Η Νατάσα της σιωπής. Η Ν. Θεοδωρίδου αρνείται να μιλήσει για τον νέο σύντροφό της, Τριαντάφυλλο Σερέτη, και φέρεται ενοχλημένη που διέρρευσε η είδηση πως βρίσκεται σε καινούργια σχέση.

– Πάνος Βλάχος Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Νέο… εμπόδιο στην αγάπη τους.

– Ραντεβού στην εκκλησία. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Δημήτρης Πέλκας και η σύντροφός του Εύη Δαρλοπούλου βρίσκονται σε τροχιά γάμου.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.