Quantcast
Η Realnews σήμερα 5/5/19 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 5/5/19

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Δυσφορία για τις παροχές σε Βρυξέλλες και Βερολίνο», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η 13η σύνταξη είναι «κόκκινο πανί» για την Κομισιόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αξιωματούχοι της Ε.Ε. θεωρούν ότι η επιστροφή του 13ου μισθού στο Δημόσιο και του δώρου στους συνταξιούχους αποτελεί υπαναχώρηση από διαρθρωτική μεταρρύθμιση και δεν είναι δυνατόν να τύχει εύκολα έγκρισης.

– Με αυξημένη προσοχή παρακολουθούν στη Γερμανία τις εξαγγελίες της ελληνικής κυβέρνησης για παροχές σε βάθος τριετίας, καθώς, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη εκλογική περίοδο που διανύει η χώρα μας, υπάρχει φόβος δημοσιονομικής εκτροπής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο στήνουν οι Τούρκοι. Η «R» αποκαλύπτει δύο επικίνδυνα περιστατικά που προκαλούν ανησυχία.

– Αντιτρομοκρατικός συναγερμός: Η Europol στον Εβρο. Φοβούνται απόπειρα μαζικής εισόδου μελών του ISIS στην Ευρώπη.

– Αποκλειστικό: Η πρόταση Χαρίτση για την ψήφο των αποδήμων.

– Πάνος Σκουρλέτης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φιλοδοξεί να μετεξελιχθεί σε ένα ευρύτερο άμορφο και ασπόνδυλο κεντροαριστερό μόρφωμα».

– Νικήτας Κακλαμάνης: «Ο κ. Τσίπρας ταυτίζει το καθεστώς Πολάκη με τον εαυτό του, την κυβέρνησή του και ολόκληρο το κόμμα του».

– Ερευνα της διαΝΕΟσις: 11 προτάσεις για την ανάπτυξη του αγροτικού τομέα.

– Προκαλεί ο κατά συρροήν δολοφόνος της Κύπρου: «Εσείς να βρίσκετε πτώματα και εγώ θα σας λέω ποιες είναι». Πάγωσαν οι ανακριτές όταν άκουσαν την κυνική δήλωση του ίλαρχου.

– Οδοιπορικό της «R» στο Μάτι: «Ξαναζούμε κάθε νύχτα τον εφιάλτη της φωτιάς». Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που έχασαν συγγενείς και καταστράφηκαν οι περιουσίες τους.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το κρυφτό της Κατερίνας. Η «R» συνέλαβε την Κ. Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μπορεί η δημοφιλής παρουσιάστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας να μην παραδέχονται τη σχέση τους, η αντίδρασή τους όμως στα «κλικ» του φωτογράφου μας άλλα δείχνει.

– Τίτλοι τέλους για Νίκο και Ευαγγελία. Η Ευ. Αραβανή και ο Ν. Οικονομόπουλος δεν κατάφεραν να αντιμετωπίσουν την κρίση στον δεσμό τους και αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

– Πρόβα νυφικού με τη Μαρέβα. Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε, σύμφωνα με πληροφορίες της «R», τη Μ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για να σχεδιάσει το νυφικό που θα φορέσει στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια στις 17 Ιουνίου.

– «Ο Θοδωρής ξετρελάθηκε που θα γίνει παππούς!». Η Σμαράγδα Καρύδη μιλά για τη χαρά του Θ. Αθερίδη που θα αποκτήσει εγγόνι και για το δυναμικό ντεμπούτο της στη σκηνοθεσία.

– «Είμαι μόνη, παρά τις φήμες». Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τατουάζ» Δανάη Παππά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που της χρεώνουν… μνηστήρες.

– Γάμος-έκπληξη. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος παντρεύτηκαν τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα υπό άκρα μυστικότητα.

– Βάφτιση στην Παναγία της Τήνου. Ο Βασίλης Λιάτσος και η Ελένη Καρποντίνη ετοιμάζονται να βαφτίσουν τον δεύτερο γιο τους με νονό τον Νίκο Μακρόπουλο.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.