Quantcast
Η Realnews σήμερα 21/4/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 21/4/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ολα στο σφυρί», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι τα ακίνητα «πνίγουν» τις τράπεζες και οι δανειστές απαιτούν πλειστηριασμούς-εξπρές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ειδικό site με φωτογραφίες των κατασχεμένων ακινήτων έφτιαξαν τα πιστωτικά ιδρύματα, με βάση το μοντέλο που εφαρμόστηκε στην Ισπανία, στην προσπάθεια αναζήτησης πραγματικών αγοραστών.

– Η τρόικα στην Αθήνα στις 7 Μαΐου για να συζητήσει το καυτό θέμα με τους διευθύνοντες συμβούλους των συστημικών τραπεζών.

– Η κυβέρνηση στο νέο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας σύντμησε τον χρόνο του πλειστηριασμού στις 30 ημέρες μετά από τρίμηνη καθυστέρηση καταβολής της δόσης.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Διαρροή με στόχο τον Καραμανλή για την υπόθεση «ΠΥΘΙΑ». Ιωάννης Κοραντής: «Κάποιοι ξεχνούν την επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού τον Μάρτιο του 2009». Ο τότε αρχηγός της ΕΥΠ, επισημαίνει ότι το έγγραφο των μυστικών υπηρεσιών που διέρρευσε σκόπιμα πριν από τη δίκη δεν αναιρεί τις προηγούμενες πληροφορίες των Αρχών.

– Δημήτρης Κουτσούμπας: «Η φράση “δέσμευση Τσίπρα” είναι το πιο σύντομο ανέκδοτο».

– Κώστας Μπακογιάννης: «Η Αθήνα χρειάζεται πραγματικό δήμαρχο, όχι παρατηρητή ή σχολιαστή».

– Γιώργος Βασιλειάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς φοβίες, χωρίς αριστερόμετρα, γίνεται ο πόλος έκφρασης του ευρύτερου προοδευτικού χώρου».

– Ρύθμιση για τα ταμεία: Ποιες συντάξεις και πόσο θα μειωθούν με τις 120 δόσεις.

– Πώς συνδέουν οι Αρχές τον Λυκουρέζο με τη μαφία του Κορυδαλλού και τι απαντά ο ίδιος.

– Δολοφονία Τοπαλούδη: Υπό έλεγχο οι αστυνομικοί στους οποίους κατήγγειλε η Ελένη τον πρώτο βιασμό της.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Το μοναχικό Πάσχα της Κατερίνας. Ολη η αλήθεια για την Κ. Καινούργιου. Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν την παρουσιάστρια σε σχέση με γόνο εφοπλιστικής οικογένειας, η ίδια όμως ξεκαθαρίζει στον φιλικό της κύκλο πως δεν έχει σύντροφο.

– «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου!». Η Ελενα Ακρίτα δίνει στην «R» την πρώτη της συνέντευξη για το νέο της βιβλίο «Τα τάπερ της Αλίκης» και αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, τις σοβαρές επιθέσεις που δέχεται.

– Συγκατοίκηση για Τραϊάνα και Γιώργο. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια Τρ. Ανανία και ο πρωταθλητής του kickboxing Γ. Γκροπάι ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη και μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

– «Είμαι βράχος για τον Κώστα». Η εδώ και δέκα χρόνια σύντροφος του ηθοποιού Κ. Ευριπιώτη, Λίλιαν Μπότση, δεν λείπει από το πλευρό του στη δύσκολη μάχη που δίνει για τη ζωή του.

– Ερωτικό διήμερο στην Ιταλία. Η Νικολέττα Ράλλη και ο σύντροφός της Μιχάλης Ανδρούτσος απόλαυσαν τις ομορφιές της γειτονικής χώρας.

– «Θέλω να κάνω οικογένεια». Η Ευγενία Σαμαρά μιλά για το κοινό μέλλον που οραματίζεται στο πλευρό του συντρόφου της, Γιάννη Ποιμενίδη.

– Δημήτρης Αλεξάνδρου – Μαρία Καλάβρια. Απόδραση στη Σαντορίνη.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.