Quantcast
Η Realnews σήμερα 14/4/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 14/4/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η Αθήνα ανησυχεί για το “διαζύγιο” ΗΠΑ – Τουρκίας» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι υπάρχουν φόβοι για κλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η ρήξη του Ερντογάν με το ΝΑΤΟ και η στροφή του προς τη Μόσχα προβληματίζουν αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης, που εκτιμούν πως η Αγκυρα θα είναι ανεξέλεγκτη εκτός της Συμμαχίας.

– Επιστολή-πρόκληση του σουλτάνου προς τον ΟΗΕ, με την οποία διεκδικεί την ΑΟΖ της Ρόδου, της Κρήτης και της Κύπρου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Πόρτα» από το Βερολίνο για τις αποζημιώσεις. Τι λένε στην «R» έγκυρες γερμανικές πηγές. Πως σχεδιάζει να αντιδράσει το ελληνικό Κοινοβούλιο.

– Εικόνες ντροπής: Κατέρρευσε το λιμάνι της Σαντορίνης. Φορείς του νησιού καταγγέλλουν τον δήμαρχο Νίκο Ζώρζο ότι δεν έκανε κανένα από τα αναγκαία έργα.

Ανδρέας Ξανθός: «Το επιχείρημα της σκευωρίας και της μεθόδευσης της υπόθεσης Novartis, με τη συνδρομή μάλιστα των εισαγγελικών Aρχών, με στόχο την εξόντωση των πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης, είναι φαιδρό, αλλά και ενοχικό».

Mάκης Βορίδης: «Το ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν η Novartis. Πάντα ήταν η σπίλωση και η διαπόμπευση των πολιτικών αντιπάλων. Να βάλουμε και κανέναν φυλακή, γιατί αλλιώς δεν βγαίνουμε…».

– «Παγίδα» τα τεκμήρια των Ι.Χ. για τους φορολογούμενους. 8 ερωτήσεις – απαντήσεις.

– Παναγιώτης Τσάκος: Ο καπετάνιος που επενδύει στα νερά του Γράμμου.

– Κωνσταντίνος Γιαλούρης: «Θα συνεχίσω την καριέρα μου όταν βγω από τη φυλακή». Ο δραπέτης με τα «χίλια πρόσωπα» που διέφευγε επί 17 χρόνια μιλά στην «R».

– Συμβόλαιο θανάτου: Η άγνωστη συνάντηση του Γιάννη Μακρή με τον δολοφόνο του. Τα λάθη του Βούλγαρου εκτελεστή. Τι κατέθεσε η χήρα του επιχειρηματία.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Eλλη Κοκκίνου εξομολογείται στην «R»: «Δεν λέω όχι σε μια νέα σχέση». Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλά για το ενδεχόμενο ενός νέου συντρόφου, τονίζει πως απολαμβάνει τη ζωή της όπως ακριβώς επιθυμεί και ξεκαθαρίζει πως δεν… πουλάει ποτέ τα προσωπικά της.

– Βέρα στο δεξί για Τζένη και Βασίλη. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Κικίλιας και η λαμπερή παρουσιάστρια Τζ. Μπαλατσινού τον ερχόμενο Ιούνιο θα επισφραγίσουν τον έρωτά τους με θρησκευτικό γάμο.

– Ζουν ένα παράφορο πάθος. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ευτυχεί στο πλευρό της συναδέλφου του Λένας Δροσάκη και τονίζει στον φιλικό του κύκλο ότι στο πρόσωπό της έχει βρει την ιδανική σύντροφο.

– Νέο ειδύλλιο. Ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι ερωτευμένος με τη γοητευτική Κατερίνα Καλκανά και λάμπει στο πλευρό της.

– «Το παιδί έφερε την απόλυτη ευτυχία». Η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου αποκαλύπτει πώς η υιοθεσία ενός δίχρονου αγοριού τής άλλαξε τη ζωή.

– Αιμιλιανός Σταματάκης – Μαίρη Συνατσάκη. Σχέση χωρίς συμβάσεις.

– Ερωτας με προοπτική. Η Μαρία Ηλιάκη σχεδιάζει το κοινό μέλλον της με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.