Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «4,4 δισ. ευρώ “βαλτώνουν” στη Δικαιοσύνη», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει 17 μεγάλες επενδύσεις που είναι «κολλημένες» επί χρόνια στα γρανάζια της Θέμιδος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η καθυστέρηση στην απονομή δικαίου, επί 6 χρόνια κατά μέσο όρο, έχει μπλοκάρει στρατηγικά επενδυτικά σχέδια δισεκατομμυρίων ευρώ στην ενέργεια και στον τουρισμό, τη στιγμή που η οικονομία αδυνατεί να αναπτυχθεί.

– Ποιοι είναι οι επιχειρηματίες που βρίσκονται σε αναμονή εδώ και 10 χρόνια, αδυνατώντας να υλοποιήσουν τα επενδυτικά τους πλάνα λόγω δικαστικών και γραφειοκρατικών εμπλοκών.

– Η Κομισιόν κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις μεγάλες καθυστερήσεις στην επίλυση των δικαστικών θεμάτων στην Ελλάδα, επειδή επιβραδύνουν την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνάντηση Ζάεφ – Ακάρ. Η Αγκυρα απειλεί τα Σκόπια με βέτο στο ΝΑΤΟ.

– Το παρασκήνιο του Eurogroup. Η δόση εκταμιεύτηκε μαζί με… γκρίνια.

– Ευάγγελος Αποστολάκης: «Επιδίωξή μας είναι να καταστεί η χώρα μας ο κύριος στρατηγικός αμυντικός εταίρος της Βόρειας Μακεδονίας».

– Ντόρα Μπακογιάννη: «Υπάρχει αμφιβολία ότι βρισκόμαστε σε άτυπο μνημόνιο; Χρειάστηκαν πολυήμερες διαπραγματεύσεις για τα “κόκκινα” δάνεια και οι 120 δόσεις δεν έχουν ακόμη συμφωνηθεί».

– «Ηφαίστειο» η οργή των κατοίκων στη Σαντορίνη. Πνίγονται στα προβλήματα. Κατηγορούν τον δήμαρχο Νίκο Ζώρζο για ανεπάρκεια και αδιαφορία.

– Οι μνηστήρες του «Πόρτο Καρράς». Ποιοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το «διαμάντι» της Χαλκιδικής.

– Ψάχνουν το ζευγάρι που μύησε την Αρετή στον σατανισμό. Μιλά στην «R» ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

– Ο δολοφόνος του Γιάννη Μακρή επέστρεψε για να εκτελέσει νέο συμβόλαιο θανάτου. Τι είπε η χήρα του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία μετά τη σύλληψη του δράστη.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Βρήκε το… ταίρι του! Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Κατερίνα Παπαμερή είναι μαζί. Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής απολαμβάνει την τρυφερή σχέση του με τη γοητευτική PR manager του ΑΝΤ1.

– Η Σταρ Ελλάς ερωτεύτηκε. Η εστεμμένη Ιωάννα Μπέλλα είναι αχώριστη με τον επιχειρηματία Ντένη Παπαγεωργίου και φέρεται να ευτυχεί στο πλευρό του.

– Γκρίζα σύννεφα. Η Εύη Βατίδου και ο Γιάννης Φιξ αντιμετωπίζουν, όπως λένε οι πληροφορίες, την πρώτη κρίση στην πολυσυζητημένη σχέση τους.

– Παράφορο πάθος. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει βρει στον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη όσα έψαχνε σε έναν σύντροφο.

– Ηρθε μπουνάτσα στη ζωή τους. Ο κολυμβητής Γιάννης Δρυμωνάκος, τον οποίο γνωρίσαμε στο «Survivor», και η Βαρβάρα Κουνέλη κατάφεραν να ξεπεράσουν την κρίση που πέρασε ο δεσμός τους.

– «Δεν με αφορά ο γάμος». Η Εβελίνα Παπούλια δηλώνει αντισυμβατική και δεν σκέφτεται να ντυθεί νύφη στο πλάι του συντρόφου της Σταύρου.

– Π. Ταχτσίδης -Ζ. Θεοδωροπούλου. Ο πελαργός έρχεται για τρίτη φορά.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.