Quantcast
Η Realnews σήμερα 31/3/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 31/3/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Ολα ή τίποτα”» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον εκβιασμό διαρκείας από την τρόικα, που απειλεί να “μπλοκάρει” την εκταμίευση 4 δισ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μνήμες μνημονίου ξυπνά η αδιάλλακτη στάση των δανειστών για την πρώτη κατοικία.

– Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αρνούνται να συμβιβαστούν με τις αλλαγές που ήδη έχει κάνει η ελληνική κυβέρνηση και απαιτούν την πλήρη υιοθέτηση των θέσεών τους για τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η τελική πρόταση για τις 120 δόσεις σε εφορία, ταμεία και δήμους – Ολο το σχέδιο.

– Οι τσαμπουκάδες του σουλτάνου ανησυχούν και το ΝΑΤΟ. Η αγορά των Ρωσικών S-400 στην κορυφή της ατζέντας της Συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της Συμμαχίας στις 3 Απριλίου στην Ουάσιγκτον.

– Τα δάνεια των κομμάτων. Ξέσπασε πόλεμος για τις διώξεις σε στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

– Ελενα Κουντουρά: «Πιστεύω ότι την ώρα της κάλπης ο ελληνικός λαός δεν θα ξεχάσει ποιοι ευθύνονται για την καταστροφική πενταετία 2010-2014 και την οικονομική και κοινωνική παρακμή που δημιούργησαν».

Νίκη Κεραμέως: «Η ελαφρότητα, η επιπολαιότητα, ακόμα και η άγνοια της κυβέρνησης σε κρίσιμα θέματα την καθιστούν επικίνδυνη».

– Θεσσαλονίκη: Ποιοι επιχειρηματίες είπαν “ναι” και ποιοι “όχι” στον Αλέξη Τσίπρα για το ταξίδι στα Σκόπια.

– «Την είχε απειλήσει ότι θα τη σκότωνε». Τι είπε στην αστυνομία της Ταϊλάνδης η αδελφή της 43χρονης καλλονής Νίραμον Αϊκάου, την οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε ο Ελληνας σύζυγός της.

– «Υπάρχουν στοιχεία που παραπέμπουν σε σατανιστική τελετή». Ο πατέρας της 22χρονης Αρετής επιμένει ότι ο θάνατος της κόρης του δεν οφείλεται σε αυτοκτονία.

– «Δεν τον έσπρωξα. Θέλω να γίνει καλά, θα του συμπαρασταθώ». Τι αποκαλύπτει η Ειρήνη Λύρη για τα συχνά επεισόδια βίας με τον σύντροφό της και πώς εξηγεί την πτώση του από το μπαλκόνι.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– «Είμαστε μαζί, αλλά ο γάμος αργεί!». Ο Κ. Βασάλος διαψεύδει πως χώρισε με την Ε. Βαλαβάνη. Ο παρουσιαστής βάζει τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να μη ζει μαζί με την όμορφη σύντροφό του και ξεκαθαρίζει πως δεν βιάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ξαφνικός χωρισμός. Η Αγγέλα της σειράς «Παρά πέντε», Αγγελική Λάμπρη, χώρισε με τον σκηνοθέτη σύζυγό της Αντώνη Αγγελόπουλο μετά από 14 χρόνια.

– Η έκρηξη της Ρώπα. Μια ατάκα του Αλέξανδρου Ρήγα για τη δημοφιλή ηθοποιό και το… νευρικό της σύστημα έφερε την έντονη αντίδρασή της, την οποία φιλοξενεί αποκλειστικά η «R».

– Ο πελαργός έρχεται για δεύτερη φορά. Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας το δεύτερο παιδί τους.

– «Απόδραση» στο Μπαχρέιν. Ο γνωστός σεφ Τζωρτζ Παπακώστας και το εκθαμβωτικό μοντέλο Εβελυν Καζαντζόγλου ετοιμάζονται για ταξίδι στη Μέση Ανατολή.

– Κοντά στην οικογένεια. Ενώ οι φήμες για εγκυμοσύνη φουντώνουν, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου συσφίγγουν τις σχέσεις με τους συγγενείς τους.

– Και το όνομα αυτού Αντώνης. Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφιδά αποφάσισαν να δώσουν στο μωρό που περιμένουν το όνομα του λαϊκού βάρδου.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.