Quantcast
Η Realnews σήμερα 17/3/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 17/3/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «ΒΕΤΟ ΝΤΡΑΓΚΙ για την πρώτη κατοικία» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει πέντε αγκάθια στη διαπραγμάτευση µε τους δανειστές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ισχυρές διαφωνίες και ενστάσεις για την πρόταση της κυβέρνησης από κεντρικούς τραπεζίτες που συγκατέχουν στο συμβούλιο της ΕΚΤ.

– Στόχος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας είναι να περιοριστεί σημαντικά η περίμετρος των δανείων που θα ενταχθούν στον νέο νόμο και θέτει σειρά θεμάτων για όσους έχουν ενταχθεί στον νόμο Κατσέλη.

– Τι ζητά η Φρανκφούρτη για τα επιχειρηματικά δάνεια, την κρατική επιδότηση και για τα περιουσιακά κριτήρια των δανειοληπτών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Κοτζιά στην «R»: «Ο Καμμένος τα ήξερε όλα». «Είχε συμφωνήσει εξαρχής να αρχίσει η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό µε στόχο να κλείσει το θέμα».

– Σπύρος Θεοδωρόπουλος: “Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα βρίσκεται υπό διωγμόν”. Ο διευθύνων σύμβουλος της Chipita ανοίγει τα χαρτιά του στην «R»λίγο μετά τη βράβευσή του στα «Growth Αwards».

– Διεργασίες και ζυμώσεις για τα ευρωψηφοδέλτια. Ποια «λαμπερά» ονόματα προσεγγίζουν τα κόμματα ενόψει εκλογών.

– Ελέγχονται για φοροδιαφυγή 336.000 ΑΦΜ όσων έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό.

Βασίλης Κικίλιας: «Στίγμα για τη Δημοκρατία μας το ότι δεν έχει διαλευκανθεί η υπόθεση της Marfin».

– Βαγγέλης Χαριτάτος. Ο Ελληνας υπουργός της Ζιμπάμπουε.

– Τρόμος στη Νέα Ζηλανδία: Το ματωμένο μανιφέστο του μακελάρη. Εντείνονται τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του Πάσχα στις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ενα βήμα πριν από τον γάμο. Κομμάτα – Σαμαράς: Πήραν τη μεγάλη απόφαση. Η λαμπερή ηθοποιός και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής απολαμβάνουν την ευτυχία τους και σχεδιάζουν να παντρευτούν άμεσα στην Κρήτη, όπου ζουν.

– «Βρήκα τον άντρα της ζωής μου». Η Κατερίνα Γερονικολού εκμυστηρεύτηκε στον φιλικό της κύκλο πως είναι ευτυχισμένη όσο ποτέ πλάι στον Γιάννη Τσιμιτσέλη, με τον οποίο πέταξαν χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα.

– Ανθρακες ο θησαυρός. Ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ευαγγελία Αραβανή διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους και με κοινές εξόδους τους διαψεύδουν τα σενάρια που τους ήθελαν χωρισμένους.

– Δεν χώρισε η Δήμητρα. Μπορεί δημοσιεύματα να θέλουν τη Δ. Ματσούκα μόνη, εκείνη όμως ευτυχεί και προσωπικά και επαγγελματικά, καθώς θα υποδυθεί την Τζάκι Κένεντι στο θέατρο.

– Ο Μπόγρης είναι πονηρός. Ο γνωστός μπασκετμπολίστας φλερτάρει έντονα με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου, αποφεύγοντας όμως τα φλας.

– Αδάμου-Κουινέλης. Πρώτα κολυμπήθρα, μετά στέφανα.

– Μιχάλης Ρέππας: «Στα 60 μου δεν έχω κάτι να αποδείξω».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.