Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «“Ξεκλειδώνουν” τις θυρίδες» όσων οφείλουν σε εφορία και Ταμεία κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι το υπουργείο Οικονομικών ζήτησε γνωμοδότηση από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το νέο νομοθετικό πλαίσιο που ετοιμάζεται θα προβλέπει το άνοιγμα χωρίς προειδοποίηση και τη δέσμευση του περιεχομένου τραπεζικών θυρίδων για όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία- Ασφυκτικές πιέσεις από τους δανειστές προς τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα να υποβάλουν τον Μάρτιο στη Φρανκφούρτη πλάνα πώλησης των ακινήτων που παίρνουν από τους πλειστηριασμούς.

– Το άνοιγμα της θυρίδας μπορεί να γίνεται στα πρότυπα του ηλεκτρονικού κατασχετηρίου που εκδίδεται απροειδοποίητα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– ΔΕΗ και “κόκκινα” δάνεια κρίνουν τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Στο Eurogroup του Απριλίου στο Βουκουρέστι θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις.

– Νίκος Παπανδρέου: «Το εργοστάσιο μόνο έναν Ανδρέα έβγαλε… Ούτε εμείς, που είμαστε παιδιά του, δεν τολμήσαμε να παριστάνουμε τους κλώνους».

– Γιατί φεύγει ο “Mr Dogus” από την Ελλάδα. Ο Τούρκος μεγιστάνας Φερίτ Σαχένκ ετοιμάζεται, μετά το «Hilton», για έξοδο και από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Ασκηση «Γαλάζια πατρίδα». Το νέο όπλο του Ερντογάν που προβληματίζει το Πεντάγωνο.

– Το πρώτο debate των υποψηφίων δημάρχων της Αθήνας. Τι απαντούν για την εγκληματικότητα, τις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρου, την καθαριότητα και το Airbnb.

– Οι μαρτυρίες και οι καυτοί διάλογοι που οδήγησαν στην καταδίκη τον Νίκο Γεωργιάδη.

– Μεγάλη έρευνα της «R»: Κραυγή αγωνίας για την εγκληματικότητα. Εικόνες-σοκ από τις γειτονιές της Αθήνας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Τι τρέχει με Ζέτα – Μιχάλη. Ολη η αλήθεια για τα προβλήματα στη σχέση τους. Η λαμπερή ηθοποιός και ο δημοφιλής τραγουδιστής φέρονται να κάνουν προσπάθειες να διώξουν τα γκρίζα σύννεφα που εμφανίστηκαν μετά από εννέα χρόνια σχέσης, τηρώντας σιγήν ιχθύος για ό,τι συμβαίνει.

– Ευτυχούν, αλλά δεν παντρεύονται. Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ερωτευμένοι, χωρίς όμως να σκέφτονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

– Ο έρωτας θεριεύει. Ο πρίγκιπας Φίλιππος και η σύντροφός του Νίνα Φλορ γιόρτασαν την ευτυχία τους με ένα λαμπερό πάρτι στο Σεν Μόριτζ.

– «Ετοιμάζω τον γιο!». Η Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει αποφασισμένη να μεγαλώσει την υπέροχη οικογένειά της με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη.

– Ξαφνικό ειδύλλιο. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μοιάζει να βρήκε την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της όμορφης συναδέλφου του Λένας Δροσάκη.

– Δημήτρης Σταρόβας: «Θα παντρευτώ την Αννα».

– Κατερίνα Παπουτσάκη: «Τον δεύτερο γιο μας θα τον πούμε Κίμωνα».

Δείτε τα πρωτοσέλιδα:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.