Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Οι δανειστές λένε “όχι”!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews και αποκαλύπτει το αυστηρό μήνυμα από τις Βρυξέλλες: «Ξεχάστε την αλλαγή των στόχων», παρά την συμφωνία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για μείωση των πλεονασμάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Υψηλόβαθμα στελέχη της Ε.Ε. διαμηνύουν ότι θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της συμφωνίας εξόδου της Ελλάδας από το πρόγραμμα δεν πρόκειται να ανοίξει: «Δεν είναι θέμα ενδοελληνικής συναίνεσης», λένε, «αλλά δεσμεύσεων έναντι 18 ξένων Κοινοβουλίων» και προειδοποιούν ότι «αλλαγή των στόχων θα έπληττε πρώτα την πρόσβαση της ίδιας της Ελλάδας στις αγορές».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πρόβα για το δόγμα των «2,5 πολέμων» στην τουρκική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα».
– Εκθεση-κόλαφος για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα. Στα πρόθυρα «λουκέτου» η εταιρεία ΕΑΣ, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο απερχόμενος πρόεδρός της, αντιναύαρχος ε.α. Γεώργιος Ροΐδης.

– Κραυγές και… ψίθυροι στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Πολάκη.

– Η “επέλαση” της ΟΝΝΕΔ στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ..

– Αποκλειστικό: Ολη η ρύθμιση για τις 120 δόσεις στα Ταμεία. Τι προβλέπεται για 900.000 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες.

– Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον Σ. Ξηρό. «Δεν πιστεύει στην έννομη τάξη, παρά μόνο στην ένοπλη τάξη», λέει ο Οδυσσέας Τζορμπατζόγλου.

– Υπόθεση Τοπαλούδη: Στο “σκαμνί” και οι δράστες του πρώτου βιασμού της Ελένης. Πώς συνδέουν οι ανακριτικές Αρχές την υπόθεση του 2017 με τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Νέο αμόρε για τη Νικολέττα. Η Ν. Ράλλη είναι ζευγάρι με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Λίγο μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από τον Γιώργο Μαυρίδη, η λαμπερή παρουσιάστρια χαμογελά ξανά στην αγκαλιά του γοητευτικού επιχειρηματία.

– «Tο ξύλο δεν το φοβάμαι… Ξέρω πως κάποιοι θέλουν να βγάλω τον σκασμό, αλλά δεν υπακούω σε εντολές», λέει στην «R» ο Λάκης Λαζόπουλος λίγο πριν ανοίξει η αυλαία για το νέο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», που ετοιμάζει πυρετωδώς.

– Βρήκε τον πρίγκιπά της. Η Πηνελόπη Πλάκα, μετά από μια περίοδο που ήταν μόνη, ευτυχεί στο πλευρό του επιχειρηματία Θοδωρή Δεδούση.

– Η πρόταση γάμου δεν αργεί. Ο τραγουδοποιός Κωστής Μαραβέγιας φέρεται αποφασισμένος να κάνει πρόταση στη σύντροφό του Τόνια Σωτηροπούλου.

– Επεσαν οι τίτλοι τέλους. Ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου και η καλλονή Παολίνα Διαμαντούλη αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

– Χριστίνα Πολίτη – Κώστας Σπυρόπουλος. Συζούν, αλλά… δεν παντρεύονται.

– Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Εδώ και τρία χρόνια μάς χωρίζουν με τον Φάνη».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.