Quantcast
Η Realnews σήμερα 17/2/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 17/2/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο σουλτάνος μυρίστηκε …αέριο!» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ο Τούρκος πρόεδρος αγόρασε και φέρνει δεύτερο γεωτρύπανο στην Αν. Μεσόγειο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Οι πληροφορίες για μεγάλο κοίτασμα στο οικόπεδο 10 της κυπριακής ΑΟΖ άνοιξαν την όρεξη της Αγκυρας, η οποία σχεδιάζει νέες προκλήσεις στην περιοχή, στο πλαίσιο της άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα», που ξεκινά στις 27 Φεβρουαρίου.

– Πρόκειται για μια άσκηση στην οποία θα εμπλακεί το σύνολο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων σε στεριά, θάλασσα και αέρα, από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι τη νοτιοανατολική Μεσόγειο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνιστώσα Γ. Παπανδρέου στην κυβέρνηση. Εντονες φήμες ότι θα προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ η θέση του επιτρόπου στον πρώην πρωθυπουργό.

– Η λίστα των “ανταρτών” σε δήμους και περιφέρειες.

– Τα μυστικά της νέας ρύθμισης για τα «κόκκινα» δάνεια. Ποιοι ευνοούνται και ποιοι χάνουν την προστασία της πρώτης κατοικίας.

– «Εγκλημα στην Αμφίπολη». Ερευνώνται από τις Αρχές οι καταγγελίες για την εξαφάνιση αγαλμάτων από το μνημείο.

– Και νέα δικογραφία για τον Γιάννο στη Βουλή για τις μίζες στις φρεγάτες. Στο “μικροσκόπιο” της Δικαιοσύνης η πώληση της βίλας του ζεύγους Παπαντωνίου στη Σύρο. Ποια είναι τα τέσσερα πρόσωπα που ελέγχονται και ποιος ο ρόλος τους στην εικονική, κατά τις δικαστικές Αρχές, μεταβίβαση του ακινήτου.

– Η μαφία των φυλακών Κορυδαλλού. Συμβόλαια θανάτου και εκβιασμοί με άρωμα τρομοκρατίας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ταξίδι αναψυχής μετά τον… βιασμό! Μυστική απόδραση για Ρία Αντωνίου – Χρήστο Ψωμόπουλο. Λίγο καιρό μετά την πολυσυζητημένη καταγγελία της ξανθιάς καλλονής για σεξουαλική κακοποίηση από τον σύντροφό της, οι δυο τους έκαναν διακοπές στην Ολλανδία!

– «Θέλω να με κρατάει σφιχτά για πάντα». Η Δούκισσα Νομικού και η εξομολόγηση ψυχής για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

– «Είναι ξεφτίλα το Survivor και πρόστυχο το Power of love», λέει η Μαρινέλλα στην «R», σε μια συνέντευξη- ποταμό, όπου δεν χαρίζεται σε κανέναν.

– Επεσε η αυλαία του έρωτά τους. Οι ηθοποιοί Ελλη Τρίγγου και Αργύρης Πανταζάρας δεν είναι πια μαζί, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης.

– Ερχεται ο πρίγκιπάς τους! Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης περιμένουν τον πελαργό σε περίπου έναν μήνα.

– Μετακομίζει γιατί… χώρισε! Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή, Κόνι Μεταξά, που έπαψε να είναι ζευγάρι με τον Νίκο Τζιούφα, επιστρέφει στην Αμερική.

– Αλέξης Γεωργούλης: «Να τολμάμε κι ας… τρώμε τα μούτρα μας!»

Δείτε τα πρωτοσέλιδα της Realnews:



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.