Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Κρυφή “βόμβα” για τις τράπεζες», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το τελεσίγραφο από ΕΚΤ και SSM: «Ξεφορτωθείτε τα ακίνητα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Φόβοι για μαζικές εξώσεις πρώην ιδιοκτήτων-δανειοληπτών.

– Ασφυκτικές πιέσεις από τους δανειστές προς τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα να υποβάλουν τον Μάρτιο στη Φρανκφούρτη πλάνα πώλησης των ακινήτων που παίρνουν από τους πλειστηριασμούς.

– Οι τράπεζες το 2019 αναμένεται να προχωρήσουν σε 25.000 πλειστηριασμούς και προγραμματίζουν 12.000 πωλήσεις ακινήτων, ενώ για το 2020 προβλέπεται να «βγουν στο σφυρί» 35.000 σπίτια και επαγγελματικά κτίρια.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– “Οσο πετάτε θα σας αναχαιτίζουμε”. Το μήνυμα του υπουργού Αμυνας Ευ. Αποστολάκη στον Τούρκο ομόλογό του Χ. Ακάρ, ενόψει της συνάντησής τους στις 13 Φεβρουαρίου στις Βρυξέλλες.

– «Επιδιώκουν την απαγωγή των “8” με προκάλυμμα την επικήρυξη». Τι καταγγέλλει στην «R»ο δικηγόρος των Τούρκων στρατιωτικών.

– Ολο το παρασκήνιο. Ο Νικολόπουλος, ο Καμμένος και οι καταγγελίες για εκβιασμό.

– Γιώργος Κατρούγκαλος: «Η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης δεν συνδυάζεται με την εκλογή των μουφτήδων, που είναι εσωτερικό θέμα της Ελληνικής Δημοκρατίας».

– Ντόρα Μπακογιάννη: «Η κυβέρνηση με τις πρακτικές της βλάπτει τη Δημοκρατία, εκφυλίζει τους θεσμούς και αλλοιώνει το πολίτευμα».

– Ποιοι και πώς θα πάρουν το επίδομα ενοικίου.

– Η τραγωδία του 2016 στην Αίγινα. «Υπάρχουν 16 μυστηριώδεις κλήσεις που δεν ελέγχθηκαν». Οι οικογένειες των θυμάτων καταγγέλλουν συγκάλυψη.

– «Σκότωσαν τη Γαλήνη μου όπως και την Ελένη». Το ξέσπασμα της μητέρας, που θεωρεί ότι η κόρη της, Γ. Κοεμτζή, οδηγήθηκε στον θάνατο με τρόπο ανάλογο με αυτόν της Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Μιμή Ντενίση εξομολογείται στην «R»: «Θέλω κάποιον να με πολιορκήσει…». «…Ναι, και νεότερο, γιατί όχι; Εχω υπάρξει με νεότερο και μπορώ να υπάρξω ξανά! Ο έρωτας δεν έχει ηλικία», δηλώνει η λαμπερή πρωταγωνίστρια, που επέστρεψε στην TV με το talent show «Your face sounds familiar».

– Η playmate του… έκλεψε την καρδιά. Η καλλονή Καμίλ Ρόου έχει ξετρελάνει τον Τεό Νιάρχο, γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, και ζουν έναν παράφορο έρωτα.

– H Νικολέττα έφυγε από το σπίτι. Η όμορφη παρουσιάστρια Ν. Ράλλη χώρισε οριστικά από τον Γιώργο Μαυρίδη μετά από έξι μήνες σχέσης.

– «Πετάει» για χάρη του! Η Μαρία Ηλιάκη ταξιδεύει πολύ συχνά στην Ελβετία, για να βρίσκεται στο πλάι του συντρόφου της Στέλιου Μανουσάκη.

– Πρόταση γάμου στη Μιρκέτα. Ο διεθνής γκολκίπερ Στέφανος Καπίνο έκανε το μεγάλο βήμα στη σχέση του με τη σχεδιάστρια μόδας Μ. Βιδάλη.

– Αναστάσιο θα βαφτίσει τον γιο της. Η Λένα Παπαληγούρα και ο σύζυγός της Ακης Πάντος αποφάσισαν να δώσουν στο παιδί τους το όνομα του πατέρα της.

– «Κατέκτησα τον στόχο μου». Η νικήτρια του «My style rocks» Φωτεινή Τράκα ανοίγει την καρδιά της στην «R».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.