Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το “κόμμα” των Πρεσπών», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η Κουμουνδούρου σχεδιάζει «Προοδευτική Συμπαράταξη» στις εθνικές εκλογές.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενα, στελέχη της κεντροαριστεράς που στήριξαν τη συμφωνία.

– Αποφασισμένος να συνεχίσει τη στρατηγική της δημιουργίας ρηγμάτων στα κόμματα του κεντρώου χώρου εμφανίζεται ο πρωθυπουργός.

– Ποια ονόματα έχουν πέσει πάνω στο τραπέζι.

– Κώστας Σκανδαλίδης: «Ο κ. Τσίπρας είναι ξένος και παρείσακτος στον χώρο της Κεντροαριστεράς».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: «Δεν είμαι ο Ρασπούτιν». Ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης ανοίγει τα χαρτιά του στην «R» για την υπόθεση Νovartis και δηλώνει: «Το να ρωτά ο εισαγγελέας αν χρηματίστηκαν πολιτικοί δεν είναι πίεση».

– Λαγός… σε όλα τα επεισόδια. Ο ρόλος του βουλευτή ως συντονιστή των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.

– Οι κουκουλοφόροι του… ναζισμού. Οι θαυμαστές του «Περίανδρου» και ο νέος χάρτης των φασιστικών οργανώσεων που δρουν στη χώρα.

– Χριστόφορος Βερναδάκης: «Στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ο άξονας γύρω από τον οποίο θα κινηθεί ένας αστερισμός μικρότερων κομμάτων ή κινήσεων».

– Μάκης Βορίδης: «Δεν υφίσταται περιθώριο για οποιαδήποτε κίνηση δεξιότερα της Ν.Δ., ειδικά με αυτούς που για την καρέκλα συγκυβέρνησαν με την Αριστερά».

– «Βόμβα» 29,5 δισ. € για την οικονομία τα αναδρομικά. Κίνδυνος εκτροχιασμού.

– Πέντε μνηστήρες για το καζίνο στο Ελληνικό. Ποιοι διεκδικούν τη χρυσοφόρο άδεια.

– «Να ανοίξουν όλες οι ανεξιχνίαστες υποθέσεις στη Ρόδο». Ο πατέρας της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη ζητά να πέσει φως στους φακέλους δολοφονιών και αυτοκτονιών νεαρών κοριτσιών στο νησί.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Νέο φλερτ για τον Αλκι. Κάτι τρέχει με τον Α. Κούρκουλο και τη Μαρία Δημάκου. Μετά τον χωρισμό του από την Ευγενία Δημητροπούλου, ο δημοφιλής ηθοποιός χαμογελά ξανά, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του τη γοητευτική Μαρία, που εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές.

– Περιμένοντας τον πελαργό. Η λαμπερή ηθοποιός Ιωάννα Παππά και ο σύντροφός της Κώστας Πάντος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς.

– Η σπίθα άναψε ξανά. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος είναι πάλι μαζί και ερωτευμένοι, μετά από ένα διάστημα που έζησαν χωριστά.

– «Ο Μίνως με κάνει ευτυχισμένη». Η Μαρία Κίτσου μιλά για τη σχέση της με τον συνθέτη Μ. Μάτσα και για την παράσταση «Τερέζ Ρακέν», στην οποία συνεργάζονται.

– Ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Η Ολγα Φαρμάκη και ο επιχειρηματίας Σταύρος Μαντόπουλος συγκατοικούν, με τα καλύτερα να έρχονται.

– Από φίλοι, εραστές! Οι ηθοποιοί Φιλίτσα Καλογεράκου και Γιάννης Ζαραφωνίτης είναι το νέο ζευγάρι της πόλης.

– Λ. Κωνσταντάρας – Ελ. Κώνστα. Συγκατοίκηση τώρα.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.