Quantcast
Η Realnews σήμερα 20/1/2019 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 20/1/2019

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «”Κόκκινος” συναγερμός για τις τράπεζες» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Το ΔΝΤ υποστηρίζει ότι χρειάζονται επιπλέον κεφαλαία, αποκαλύπτει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ:

– Η βόμβα των «κόκκινων» δανείων στο τραπέζι των επαφών του οικονομικού επιτελείου με τους επικεφαλής της τρόικας και με τα στελέχη του Ταμείου, αλλά και στο κρίσιμο ραντεβού που θα έχουν οι τραπεζίτες στη Φρανκφούρτη.

– Οι λύσεις που εξετάζονται προβλέπουν την αλλαγή του νόμου Κατσέλη, την κρατική εγγύηση στις τιτλοποιήσεις και την ίδρυση bad bank ανά πιστωτικό ίδρυμα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πολιτικός σεισμός με επίκεντρο τις Πρέσπες. Σε νευρική κρίση ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι. Οι κινήσεις Τσίπρα για την άλωση του κεντρώου χώρου.

– Σκοπιανό και παροχές στην ατζέντα της Μέρκελ. Τι θα συζητήσει με την κυβέρνηση η καγκελάριος της Γερμανίας, που θα επισκεφθεί την Αθήνα την επόμενη εβδομάδα.

– Στα σκαριά «γάμος» Καμμένου – Καρατζαφέρη με… κουμπάρο τον Μπαλτάκο.

Ολγα Γεροβασίλη: «Αναλάβαμε το πολιτικό ρίσκο για τη συμφωνία των Πρεσπών γιατί αυτό απαιτεί το εθνικό συμφέρον. Είπαμε όλη την αλήθεια στον λαό».

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Στο Σκοπιανό διαφωνεί με την κυβέρνηση το 80% των Ελλήνων. Ο πατριωτισμός δεν είναι ακροδεξιά στάση».

– Μπουγιάρ Οσμάνι Αναπληρωτής πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ: «Η Ελλάδα αποτελεί τον κύριο εγγυητή για τις ευρωατλαντικές φιλοδοξίες μας».

– Κατάργηση των «δώρων» στις ΔΕΚΟ ζητούν οι δανειστές.

– Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη μιλούν στην «R»: «Θα αποκαλύψουμε στις Αρχές ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017».

– Ολόκληρη η κατάθεση της Ρίας Αντωνίου στην αστυνομία. «Ηταν βίαιος και με χτυπούσε συνέχεια από ζήλια».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Μόλις χώρισαν! Γ. Μπόγρης – Σ. Μαντούβαλου: δεν είναι πια μαζί. Ετοιμος να… παίξει μπάλα αλλού είναι ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, μετά τη λήξη της σχέσης του με τη γοητευτική διακοσμήτρια.

– Ανθρακες ο… αρραβώνας! Η Ελένη Φουρέιρα διέψευσε στον φιλικό της κύκλο πως δέχθηκε πρόταση γάμου από τον Αλμπέρτο Μποτία.

– «Αγομαι και φέρομαι από τον σύντροφό μου μιας και πιστεύω ότι μια γυναίκα χωρίς τον άνθρωπό της δεν είναι κάτι», λέει στην «R» η Ελενα Χριστοπούλου, που έκλεψε την παράσταση στο «Greece’s next top model».

– «Με τη Φαίη είχαμε βελούδινο χωρισμό». Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος μιλά πρώτη φορά για το τέλος του γάμου του με τη Φ. Ξυλά.

– Ερωτικά… μαγειρέματα. Ο σεφ Τζωρτζ Παπακώστας και η playmate Εβελυν Καζαντζόγλου εδώ και λίγες εβδομάδες είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

– Σταν – Δήμητρα Μίμη. Γκρίζα σύννεφα στη σχέση τους.

– Γιάννα Τερζή: «Δεν με φλερτάρουν οι άντρες στην Ελλάδα».

Δείτε στη Realnews:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.