Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ηλεκτροσόκ στην Ευρώπη!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρεται στις αλυσιδωτές αντιδράσεις στην Ε.Ε. για την απουσία ενιαίας στρατηγικής στην ενεργειακή κρίση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σκληρό παζάρι για να αποφασιστούν άμεσα πανευρωπαϊκά μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα επιδιώκουν να επισπευσθεί η διεξαγωγή της Συνόδου Κορυφής.

– Την εξαίρεση των αμυντικών δαπανών και των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος από το έλλειμμα θα ζητήσει η Αθήνα.

– Τι προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη συγκράτηση των ενεργειακών τιμών, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουνίου, αν δεν υπάρξει κοινή απόφαση σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πώς θα ρυθμιστούν τα καταπατημένα. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για 26.000 ακίνητα σε όλη την Ελλάδα. Οι κάτοχοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν το ποσό που απαιτείται για τη νομιμοποίησή τους σε περισσότερες από 100 δόσεις.

– Πότε και πώς θα εκδοθούν 75.000 εκκρεμείς συντάξεις. Το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το υπουργείο Eργασίας.

– «Το δεύτερο κύμα της ρωσικής εισβολής έχει ήδη ξεκινήσει». Μιλά στην «R» ο εκπρόσωπος Τύπου της ουκρανικής προεδρίας, Σέρχι Νικιφόροφ. Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη φρίκη στα περίχωρα του Κιέβου.

– «Μία δόση κεταμίνης σκότωσε την Τζωρτζίνα». Αποκαλύψεις – σοκ από τον διευθυντή ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη. Τι δηλώνει στην «R». Στις πιάτσες των τοξικομανών ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ. τα ίχνη της τοξικής ουσίας που επέφερε τον θάνατο του κοριτσιού.

– «Σιωπηρή πανδημία το σύνδρομο long COVID». Εγκριτοι επιστήμονες αποκρυπτογραφούν τα συμπτώματα της μακροχρόνιας νόσησης από τον κορωνοϊό και εξηγούν πότε οι ασθενείς πρέπει να ζητούν ιατρική βοήθεια.

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανακοινώσουμε την ψηφιοποίηση των βεβαιώσεων νοσηλείας. Πρόκειται για το επόμενο βήμα μετά τις ιατρικές συνταγές και τα παραπεμπτικά».

Γιάννης Ραγκούσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι ένα κόμμα που αλλάζει, που γίνεται πιο δημοκρατικό, πιο αποτελεσματικό, πιο ελκυστικό, που πηγαίνει πιο κοντά στους πολίτες».

– Ο Μπάμπης έγραφε το ημερολόγιο της Καρολάιν; Οι αιχμές που άφησε η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού στη δίκη του συζυγοκτόνου.

– «Είναι στη φύση του ορειβάτη να παίρνει ρίσκα». Η τελευταία δήλωση του Αντώνη Συκάρη λίγο πριν αναχωρήσει για το Νεπάλ.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.