Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (22/1) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (22/1)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Αυξάνεται το ακατάσχετο για χρέη στο Δημόσιο» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ξεπαγώνει μετά από 4 χρόνια το όριο των 1.250 ευρώ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Υπουργείο Οικονομικών και ΑΑΔΕ ενεργοποιούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες την ευνοϊκή ρύθμιση για τους συνεπείς οφειλέτες.

– Αναλυτικός οδηγός για όσους φορολογουμένους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη. Τα βήματα που πρέπει να κάνουν για να αποδεσμεύσουν μεγαλύτερα ποσά από τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αντίστροφη μέτρηση για τα F-35. Μέχρι τον Μάρτιο «κλειδώνει» η παραγγελία των 20 αεροσκαφών. Το σχέδιο των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων για την υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα και τα επόμενα βήματα στη διαπραγμάτευση μεταξύ Αθήνας και Ουάσιγκτον. Το παρασκήνιο της επίσκεψης Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ, τα μηνύματα του Τούρκου ΥΠΕΞ στον Αμερικανό ομόλογό του Αντονι Μπλίνκεν και η νευρικότητα της Αγκυρας για την αλλαγή ισορροπιών στο Αιγαίο.

– Νέο κύμα ακρίβειας έως το τέλος Φεβρουαρίου. Ερχονται ανατιμήσεις σε 400 προϊόντα.

– Τα Σκόπια δεν εφαρμόζουν τη συμφωνία. Τέσσερα χρόνια μετά την υπογραφή στις Πρέσπες, πολλά σημεία της παραμένουν στα χαρτιά, με ευθύνη της Βόρειας Μακεδονίας.

– Νέο ψαλίδι στις ασφαλιστικές εισφορές. Το σχέδιο για μείωσή τους κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες έως το 2024.

– Η ρύθμιση για το μπλόκο στον Κασιδιάρη. Τι προβλέπει η διάταξη που κατατίθεται στη Βουλή την επόμενη εβδομάδα. Στόχος της κυβέρνησης είναι να έχει ψηφιστεί μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, ώστε να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών. Ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης έχει αποστείλει το τελικό κείμενο στα γραφεία των αρχηγών των κομμάτων της αντιπολίτευσης, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση.

– Κυριάκος Πιερρακάκης: «Περισσότεροι από 8.100.000 πολίτες έχουν εξυπηρετηθεί τουλάχιστον μία φορά από το gov.gr για την έκδοση ενός εγγράφου ή την υποβολή μιας αίτησης».

– Γιώργος Κατρούγκαλος: «Η κυβέρνηση έχει επαναπαυθεί στις προσπάθειες του Κογκρέσου. Δεν έχει διεκδικήσει από την ομόλογη κυβέρνησή της των ΗΠΑ δεσμεύσεις έναντι της τουρκικής επιθετικότητας».

– Επιμένει στο σενάριο του ασφυκτικού θανάτου. Αποκαλυπτική η συμπληρωματική κατάθεση του ιατροδικαστή Ν. Καρακούκη για Ιριδα και Μαλένα.

– Τα μυστικά που ρίχνουν φως στο έγκλημα του Μοσχάτου. Η παγίδα με τα κρυπτονομίσματα και η μοιραία συνάντηση του λογιστή με τη 47χρονη.

Realnews

Δείτε το σποτ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.