Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Η πρόταση της Αθήνας για τα F-35» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι τα μαχητικά νέας γενιάς θα είναι στο τραπέζι των συνομιλιών μεταξύ Μητσοτάκη – Μπάιντεν.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Την παραγωγή εξαρτημάτων των πολεμικών αεροσκαφών από την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία επιδιώκει η κυβέρνηση.

– Στην ατζέντα της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Πρόεδρο θα βρεθούν και τα ενεργειακά, καθώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει ο κόμβος μεταφοράς αερίου από τη Μέση Ανατολή και την ανατολική Μεσόγειο προς τη νοτιοανατολική Ευρώπη και να συμβάλει στην απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πόλεμος νεύρων από τον Ερντογάν στο Αιγαίο! Τι λέει η στρατιωτική ηγεσία για το ρεκόρ παραβιάσεων και υπερπτήσεων στον ελληνικό εναέριο χώρο.

– Όλο το σχέδιο για την Αστυνομία στα ΑΕΙ. Τα επόμενα βήματα της κυβέρνησης μετά το «πράσινο φως» από το ΣτΕ. Κατατίθεται τις επόμενες ημέρες το Προεδρικό Διάταγμα που θα καθορίζει τις αρμοδιότητες του νέου Σώματος. 400 άνδρες ξεκινούν άμεσα περιπολίες στις μεγάλες πανεπιστημιουπόλεις Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

– Άτοκα δάνεια για στέγη στα νέα ζευγάρια. Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του προγράμματος στήριξης μισθωτών και ελεύθερων επαγγελματιών.

– Νέα «Εξοικονομώ» για νοικοκυριά και επιχειρήσεις: Αναλυτικός οδηγός για τα προγράμματα που θα «τρέξουν» από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο. Πώς θα γίνει η αντικατάσταση των ενεργοβόρων ηλεκτρικών συσκευών. Ποιες εταιρείες θα επιδοτηθούν έως 50% για τις δαπάνες ενεργειακής αναβάθμισης των εγκαταστάσεών τους.

– Το νέο βαθμολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την αξιολόγηση και τα μπόνους των εργαζομένων σε κρατικούς φορείς.

Κώστας Αχ. Καραμανλής: «Στη διεθνή ενεργειακή κρίση, η κυβέρνηση φρόντισε να παρέμβει για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Η Ν.Δ. είναι η παράταξη που στηρίζει τους Ελληνες στα δύσκολα».

Σωκράτης Φάμελλος: «Μπορούμε να στηρίξουμε όλες τις προτάσεις που δίνουν χαμηλότερο κόστος ρεύματος με δύο όρους: να σταματούν την αισχροκέρδεια και να μη μεταφέρουν κόστος στους πολίτες ή στην πολιτεία».

– «Όταν πήγαν οι γιατροί, η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή». Μιλά στην «R» ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, που συνέταξε το πόρισμα για τον θάνατό της.

– Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Τα SMS του ζευγαριού δύο ημέρες πριν από τη δολοφονία. Τι δηλώνει στην «R» o δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Μ. Βονικάκης.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.