Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Στο τραπέζι η μείωση ΦΠΑ στα τρόφιμα!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι μετά τον κόφτη στους λογαριασμούς του ρεύματος, η κυβέρνηση εξετάζει νέα μέτρα για να συγκρατηθούν οι τιμές στο ράφι.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο για συντελεστή 6% σε ψωμί, γάλα και κρέας, αν οι παρεμβάσεις στην αγορά ενέργειας δεν φρενάρουν τις ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα.

– Σκέψεις για τη στήριξη των πιο ευάλωτων νοικοκυριών με μια κάρτα τροφίμων, αντίστοιχη του fuel pass στα καύσιμα.

– «Κλείδωσε» η εξάμηνη παράταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε εστίαση, τουρισμό και μεταφορές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συνέντευξη – παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα. Απαντά σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα μία εβδομάδα πριν από την επανεκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Tα μέτρα της κυβέρνησης είναι δραματικά καθυστερημένα και ανεπαρκή. Στους λογαριασμούς των καταναλωτών θα αποκαλυφθεί το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης». «Καλούμε τους πολίτες να έρθουν την επόμενη Κυριακή, να ψηφίσουν και να στείλουν μήνυμα πολιτικής αλλαγής».

– Στον Λευκό Οίκο με το βλέμμα στην Αγκυρα. Η έξαρση της τουρκικής προκλητικότητας στην κορυφή της ατζέντας των συζητήσεων Μητσοτάκη – Μπάιντεν.

– «Νιώθω μεγάλη ευθύνη και υποχρέωση». Ο νέος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζορτζ Τσούνης, μιλά στην «R» λίγες ημέρες πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του.

– Κωστής Χατζηδάκης στην «R»: «Μέσα σε λίγους μήνες τελειώνουμε με τις ληξιπρόθεσμες κύριες συντάξεις!».

– Πώς και πότε θα χορηγηθεί η τέταρτη δόση στον γενικό πληθυσμό. Εμβόλια για όλες τις μεταλλάξεις! Οι φαρμακοβιομηχανίες ετοιμάζουν τα νέα σκευάσματα και αναμένουν τη σχετική έγκριση από τον Eυρωπαϊκό Oργανισμό Φαρμάκων. Οι επιστήμονες ανησυχούν για τις δύο νέες παραλλαγές του κορωνοϊού που εμφανίστηκαν στη Νότια Αφρική.

– Μάρτυρας – κλειδί για τη δολοφονία του Γ. Σκαφτούρου. Νέα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ..

– Ελ. Αθανασοπούλου – Κ. Κωστόπουλος: Ο μάρτυρας της ηθοποιού και η αντεπίθεση του σκηνοθέτη.

– «Εσβησαν τα βίντεο της νύχτας του βιασμού». Τι δηλώνουν στην «R» η 24χρονη Γεωργία Μπίκα και οι δικηγόροι της.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.