Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ολο το σχέδιο για τα F-35» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα επόμενα βήματα μετά τη συνάντηση Μητσοτάκη – Μπάιντεν.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το χρονοδιάγραμμα για την προμήθεια των μαχητικών πέμπτης γενιάς από τις ΗΠΑ.

– Μέσα στον Ιούνιο θα αποσταλεί από την Αθήνα στο αμερικανικό υπουργείο Αμυνας το αίτημα για την απόκτηση των πολεμικών αεροσκαφών.

– Πρόταση – έκπληξη από τη Lockheed Martin για στρατηγική συνεργασία με την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία.

– Το πολυετές πλάνο που θα θέσει σε εφαρμογή η στρατιωτική ηγεσία, εφόσον «κλειδώσει» η παραγγελία των μαχητικών. Στην Ανδραβίδα η επικρατέστερη τοποθεσία για τη νέα βάση τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Aποκλειστική συνέντευξη του Νίκου Δένδια στην «R»: «Παρουσίασα στον κ. Μπλίνκεν αδιάσειστα τεκμήρια της τουρκικής παραβατικότητας». «Ενημέρωσα ενδελεχώς τον Αμερικανό ομόλογό μου για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα στο Αιγαίο και στην ανατολική Μεσόγειο», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών.

– Τα παζάρια του Ερντογάν και το σκανδιναβικό σταυρόλεξο! Τι επιδιώκει ο Τούρκος Πρόεδρος με το βέτο για την ένταξη Φινλανδίας και Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

– Ερχονται αναδρομικά για 60.000 συνταξιούχους. Θα δοθούν σε ασφαλισμένους του ΙΚΑ, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους γιατρούς – μηχανικούς.

– Εφιαλτικές προβλέψεις για το ράλι των καυσίμων: Συναγερμός για την τιμή της βενζίνης. Εκτίναξη της αμόλυβδης στα 2,8 ευρώ το λίτρο προβλέπει έκθεση που έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου. Τη σύναψη συμφωνίας κυρίων με τα διυλιστήρια επιδιώκει η κυβέρνηση με στόχο τη μείωση, στη νησιωτική Ελλάδα, κατά 15%.

– Οι δύο παραλλαγές της Ομικρον που ανησυχούν τους επιστήμονες. Τι προβλέπουν οι ειδικοί για την εξέλιξη της πανδημίας τους επόμενους μήνες.

– Νάσος Ηλιόπουλος: «Η έλλειψη σχεδιασμού και στρατηγικού σχεδίου στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης δεν μπορεί να κρυφτεί από μια κούρσα εξοπλισμών».

– Η «διπλή δολοφονία» της Τζωρτζίνας. Τι αποκαλύπτουν στην «R» ιατροδικαστικές πηγές.

– Αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό: Ερευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τους νταήδες του σχολείου! Στο μικροσκόπιο των Αρχών 10 συμμαθητές του άτυχου Μάκη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.