Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Γιατί ο Ερντογάν τραβάει το σχοινί» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Aποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας για την κλιμάκωση της έντασης από την Αγκυρα και την αντίδραση της Αθήνας.

– Πώς ερμηνεύουν διπλωματικές πηγές τις επιθέσεις και τις απειλές προς την Ελλάδα και τους εκβιασμούς προς Ε.Ε. και ΗΠΑ.

– Νέος υβριδικός πόλεμος από την Τουρκία, που ανοίγει ξανά τη στρόφιγγα των μεταναστευτικών ροών. Αποκλειστικές εικόνες από τα πλοιάρια των Τούρκων διακινητών στο Αιγαίο.

– Οι αυξημένες πιέσεις στον Εβρο και ο ύποπτος ρόλος ΜΚΟ στην Αδριανούπολη.

– Γράφουν στην «R»: Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Σ. Σέρμπος, Κ. Υφαντής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Φρένο στη ρήτρα αναπροσαρμογής. Τι προβλέπει η νομοθετική διάταξη που ετοιμάζει η κυβέρνηση. Πώς θα επιβληθεί το πλαφόν στις τιμές ενέργειας. Τι θα ισχύσει για κατοικίες, επιχειρήσεις, αγρότες και δικαιούχους κοινωνικών τιμολογίων. Ποια μέτρα περιλαμβάνει το σχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος που έχει λάβει κατ’ αρχήν το «πράσινο φως» της Κομισιόν.

– 4 μέτρα για να μειωθεί η τιμή στα καύσιμα. Ποιες είναι οι παρεμβάσεις που εξετάζει το οικονομικό επιτελείο και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.

– Πώς θα θωρακιστούμε από την ευλογιά των πιθήκων. Μιλούν στην «R» οι Θ. Δημόπουλος, Γ. Τούντας και Κ. Τριανταφυλλίδης.

– Κίνητρα για φωτοβολταϊκά στις στέγες. Τι περιλαμβάνει η πρόταση που θα στείλει η Αθήνα στις Βρυξέλλες για την αξιοποίηση των κονδυλίων του Πράσινου Ταμείου.

– Ψηφιακή πλατφόρμα για τα χειρουργεία. Πώς θα λειτουργεί το ηλεκτρονικό σύστημα που ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής των ασθενών και να εξαλειφθούν τα «φακελάκια».

Γιάννης Οικονόμου: «Εχουμε σχέδιο και λειτουργούμε μελετημένα, επιδιώκοντας να ανακουφίσουμε την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, χωρίς παράλληλα να ρίξουμε τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας».

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου: «Με τις προτάσεις μας απευθυνόμαστε στην κοινωνική πλειοψηφία και αναδεικνύουμε ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος. Σήμερα η πολιτική αλλαγή αποτελεί ανάγκη και κοινωνικό αίτημα».

– Μπλόκο της Δικαιοσύνης στην Πισπιρίγκου. Απορρίφθηκαν τα αιτήματά της για νέες έρευνες. Τι αναφέρει η ανακρίτρια για την κεταμίνη και για την ώρα θανάτου της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

– Οι εισαγγελείς καλούν τον σκηνοθέτη για την υπόθεση βιασμού. Τι δηλώνει στην «R» η καταγγέλλουσα Ελενα Αθανασοπούλου.

Realnews

Real Life

Real Money

Real Sport

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.