Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Καταργούνται τα τεκμήρια διαβίωσης!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει την πρόταση που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών για την ελάφρυνση 2 εκατ. φορολογούμενων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η επιβολή των τεκμηρίων αφορά περιουσιακά στοιχεία, όπως ακίνητα, αυτοκίνητα, εταιρικά Ι.Χ., αλλά και δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων.

– Θα εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι από τις φορολογικές Αρχές στα εισοδήματα και στις δαπάνες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το μεγάλο παζάρι της Μαδρίτης. Οσα έγιναν στο παρασκήνιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ. Τα αυστηρά μηνύματα του Μπάιντεν στον Ερντογάν και οι υποσχέσεις για τα F-16. Πώς διαβάζει η Αθήνα τα αποτελέσματα του τριημέρου. Το χρονοδιάγραμμα για την παραλαβή από τις ΗΠΑ των πρώτων μαχητικών αεροσκαφών F-35 της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Γράφουν στην «R»: Αθ. Δρούγος, Σ. Καλεντερίδης, Σ. Ρούσσος.

– Νέο κύμα ανατιμήσεων έως και τον Σεπτέμβριο. Ερχονται αυξήσεις 10% στις τιμές δεκάδων βασικών προϊόντων και αγαθών ευρείας κατανάλωσης.

– Βασίλης Κικίλιας στην «R»: «Ο τουρισμός στην Αθήνα επέστρεψε». «Πιστέψαμε στην κρουαζιέρα όταν άλλοι την απαξίωναν και τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν», αναφέρει ο υπουργός Τουρισμού.

– Καυτός Ιούλιος με τον κορωνοϊό. Εως τα 30.000 θα φτάσουν τα ημερήσια κρούσματα, προειδοποιούν οι επιστήμονες. Ερχεται νέο φάρμακο για τις ευπαθείς ομάδες, που θα χορηγείται προληπτικά σε όσους δεν δημιουργούν αρκετά αντισώματα από τα εμβόλια.

– Ξεμπλοκάρουν 40.000 συντάξεις παράλληλης ασφάλισης. Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι που βρίσκονται σε αναμονή από το 2016.

– Γιώργος Κατρούγκαλος: «Παρά τις διαρροές της κυβέρνησης περί -δήθεν- κυβίστησης της Τουρκίας, δεν έχω αμφιβολίες ότι θα συνεχίσει να προβάλλει την ίδια επιθετική ρητορική».

– «Δεν είχα πρόσβαση στους λογαριασμούς και στις καταθέσεις του Γ. Τράγκα». Τι αναφέρει η Μαρία Καρρά στο αίτημά της για άρση της δέσμευσης των περιουσιακών στοιχείων της.

– Ολόκληρο το πόρισμα της ψυχολόγου για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Στο μυαλό της, η αγάπη και ο θάνατος γίνονται ένα», αναφέρει η πραγματογνώμονας για την 33χρονη κατηγορούμενη.

– «Συνεχίζει να σκοτώνει τη Γαρυφαλλιά». Η μητέρα της 26χρονης που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο μιλά στην «R» ενόψει της δίκης του 31χρονου δράστη.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.