Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα 28/8/2022 - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα 28/8/2022

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία» κυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μοντέλο προστασίας από τον κορωνοϊό που επεξεργάζονται τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας για τη νέα χρονιά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Χωρίς µάσκες θα γίνει η επιστροφή των µαθητών στα θρανία. Θα υπάρξει σύσταση για προαιρετική χρήση τους.

– Τι προβλέπει το αναθεωρημένο πρωτόκολλο για όσα παιδιά νοσήσουν. Αναλυτικά τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ.

– Ολες οι αλλαγές στη λειτουργία των ολοήµερων σχολείων. Ερχονται 8.600 διορισµοί σε πρωτοβάθµια και δευτεροβάθµια εκπαίδευση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Τα ψέματα της Αγκυρας για τις παραβιάσεις. Μπαράζ παραπληροφόρησης από το καθεστώς Ερντογάν. Κατηγορεί την Ελλάδα για την ένταση στο Αιγαίο, προκειμένου να κερδίσει την εύνοια των Αμερικανών και να αρθούν τα εμπόδια για την αγορά των F-16. Προκλήσεις και απειλές μετά την ανακάλυψη του κοιτάσματος φυσικού αερίου στο οικόπεδο 6 της κυπριακής ΑΟΖ.

– Οδικός χάρτης για την πληρωμή των επικουρικών. Πώς και πότε θα εκδοθούν 126.700 συντάξεις που εκκρεμούν έως και 7 χρόνια.

– Κυριάκος Βελόπουλος: «Η Τουρκία του Ερντογάν λειτουργεί ως κράτος -τρομοκράτης». Συνέντευξη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στην «R».

– Υψώνουν «τείχος» στα κυκλώματα των διακινητών. Πολλαπλασιάζονται οι περιπολίες στην ελληνική παραμεθόριο και τα περάσματα παρακολουθούνται με ηλεκτρονικά μέσα.

– Σκληρό ροκ για τις παρακολουθήσεις. Η θυελλώδης συνεδρίαση στη Βουλή και τα σενάρια για την εξεταστική επιτροπή.

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Δεν έχουμε αδιαφορήσει ποτέ για κανέναν συμπολίτη μας και ιδιαίτερα για τους πιο ευάλωτους. Και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».

– Εφη Αχτσιόγλου: «Η κυβέρνηση όχι απλώς ανέχεται την αισχροκέρδεια, αλλά τη στηρίζει και την επιδοτεί διά του κρατικού Προϋπολογισμού».

– «Πανικοβλήθηκα και δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω». Τι λέει στην «R» ο πατέρας της εξάχρονης που πνίγηκε στο Καλαμάκι Κορινθίας.

– Εισβολή στο Εφετείο: Τα κενά και οι αντιφάσεις στην υπόθεση του 1,5 εκατ. ευρώ.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.