Quantcast
Η Realnews σήμερα 15/7/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 15/7/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Ποπόφ, τα ρούβλια και οι… Αγιοι!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο της απέλασης των Ρώσων διπλωματών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα ύποπτα παιχνίδια του συνταξιούχου προξένου της Ρωσίας, το διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη και οι υπόγειες διασυνδέσεις του με τα μοναστήρια.

– Το σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών της Μόσχας για την αύξηση της επιρροής της στο Αγιον Ορος και οι συζητήσεις των πρακτόρων για το ενδεχόμενο χρηματισμού βουλευτών, ενόψει της ψηφοφορίας για την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο διάλογος Τσίπρα – Ερντογάν για τους φυλακισμένους στρατιωτικούς μας. «Αγκάθι» που θα προκαλεί μόνιμη ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις χαρακτήρισε την υπόθεση ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Πάνος Σκουρλέτης: «Η κυβέρνηση σχεδιάζει βουλευτικές εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2019. Εξακολουθούμε να πιστεύουμε στην ανάγκη να εξαντληθεί η τετραετία».

Λευτέρης Αυγενάκης: «Ο λογαριασμός για την κυβέρνηση θα έρθει σε όλες τις κάλπες, όποτε κι αν αυτές στηθούν: εθνικές, ευρωεκλογές, αυτοδιοικητικές».

– Οι υποψηφιότητες στη Β’ Αθηνών. Ποιος πάει πού μετά την κατάτμησή της.

– Γερμανική απαίτηση για τις επανενώσεις των οικογενειών: «Πληρώστε για να πάρουμε τους 3.500 πρόσφυγες».

– Τα 4 σενάρια των Βρυξελλών για τις συντάξεις.

– Τραγωδία στην Αργυρούπολη: «Είχε σχεδιάσει το τραγικό τέλος του». Συγκλονίζουν τα στοιχεία που συγκέντρωσε η ΕΛ.ΑΣ. για τις κινήσεις του 14χρονου τα τελευταία 24ωρα πριν από τον θάνατό του.

– Νίκος και Αλέξανδρος Αγγλούπας. Στο «σφυρί» δύο ακίνητα της οικογένειας για χρέη προς ιδιώτες και Δημόσιο.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο πελαργός έρχεται για Σίμο Κεδίκογλου – Ελισάβετ Κατσαμάκη: «Περιμένουμε αγοράκι!». O βουλευτής της Ν.Δ., που πρόσφατα ντύθηκε γαμπρός πλάι στην Κρητικιά καλλονή, αποκαλύπτει στην «R» πως σε πέντε μήνες θα γίνουν γονείς!

– Μπάτσελορ… Μπόμπα! Την ώρα που ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύντροφός του Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζουν τον γάμο τους για την 1η Σεπτεμβρίου, οι φίλοι τους οργανώνουν μια μεγάλη γιορτή για αυτούς.

– Το μυστικό του μονόπετρου. Η Κατερίνα Στικούδη μιλά στην «R» για το εντυπωσιακό δαχτυλίδι που φορούσε στα Mad Awards, ενώ φουντώνουν οι φήμες για αρραβώνα της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

– Κρυφτό στο Καλλιμάρμαρο. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και η Μαρίζα Ρίζου, που είναι ζευγάρι, ξέρουν να αποφεύγουν τους παπαράτσι.

– «Ο Πάριος δεν παραδίδει τα όπλα». Ενώ όλα δείχνουν πως ο τραγουδιστής και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου χώρισαν, φίλοι τους λένε πως εκείνος συνεχίζει να την πολιορκεί.

– Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Δεν ήταν βόμβα η αποχώρησή μου από τη “Μουρμούρα”».

– Στέφανος Καπίνο – Μιρκέτα Βιδάλη. Το γυαλί κόλλησε και πάλι.


Δείτε το τηλεοπτικό σποτ ΕΔΩ:

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.