Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ο Ερντογάν παίζει τα… ρέστα του!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς ο Τούρκος Πρόεδρος βάζει φωτιά στη νοτιοανατολική Μεσόγειο για να διασωθεί πολιτικά και προσωπικά.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα ύπουλα παιχνίδια της Άγκυρας στη Λιβύη και η αντίδραση της Αθήνας.

– Ο γιαλαντζί σουλτάνος απειλεί την Αθήνα με πόλεμο, αν επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα νοτίως της Κρήτης στα 12 μίλια. «Οι πύραυλοί μας φτάνουν μέχρι την Αθήνα», δήλωσε προκλητικά.

– Η Ελλάδα απαντά με ενίσχυση της συνεργασίας με την Αίγυπτο. Τι θα συζητήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αλ Σίσι τη Δευτέρα στο Κάιρο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αυτοί θα έρθουν βράδυ; Καθηλωμένα 4 στα 10 τουρκικά αεροσκάφη. Τι εκτιμούν Έλληνες αξιωματικοί για την κατάσταση της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.

– Το καλάθι «γεμίζει» με προϊόντα. Το σχέδιο της κυβέρνησης για την επέκταση του μέτρου και εκτός σούπερ μάρκετ. Οι συζητήσεις και οι επαφές που προγραμματίζονται με φορείς από τους κλάδους ένδυσης, υπόδησης, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

– Άδωνις Γεωργιάδης: «Ο καταναλωτής θα επιβραβεύσει τα σούπερ μάρκετ που βάζουν πλάτη στα δύσκολα και ρίχνουν τις τιμές».

– Η ακτινογραφία των αυξήσεων στις συντάξεις: 1,68 εκατομμύρια δικαιούχοι θα δουν τις αποδοχές τους να αυξάνονται έως και 7%. Αναλυτικά παραδείγματα ανά ασφαλιστικό φορέα. Τι θα ισχύσει για 932.000 συνταξιούχους που έχουν υψηλή προσωπική διαφορά.

– Ανδρέας Πάτσης: Ανοίγει ο δρόμος για την «έξωσή» του από τη Βουλή. Τι αναφέρει η εισήγηση του εκπροσώπου της Δικαιοσύνης στην επιτροπή ελέγχου. Ξεσκονίζονται όλα τα πόθεν έσχες βουλευτών και ευρωβουλευτών.

– Πόσο ακριβαίνουν τα στεγαστικά δάνεια. Οδηγός επιβίωσης.

– Ράνια Σβίγκου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταθέσει συγκεκριμένα, ρεαλιστικά και κοστολογημένα μέτρα πραγματικής ανακούφισης των νοικοκυριών».

– Φρίκη στα Πετράλωνα: «Βίαζαν εμένα και άλλα παιδιά». Τι έχει καταθέσει το 17χρονο σήμερα αγόρι για τις κτηνωδίες που υφίστατο από τότε που ήταν μαθητής του δημοτικού.

– «Κατέβαζε» επί 5 χρόνια πορνογραφικά βίντεο με ανηλίκους! Πώς η ΕΛ.ΑΣ. οδηγήθηκε στη σύλληψη του συγγραφέα παιδικών βιβλίων Βασίλη Παπαθεοδώρου.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.