Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (13/11) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (13/11)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Νέα «όπλα» στη µάχη κατά της ακρίβειας” κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα δύο μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση για να ενισχύσει τα νοικοκυριά το 2023.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τη διάθεση food pass για την αγορά τροφίµων από τα σούπερ µάρκετ ή τη χορήγηση νέας επιταγής ακρίβειας στις αρχές του νέου έτους σχεδιάζει το οικονοµικό επιτελείο.

– Το «καλάθι του νοικοκυριού» µειώνει τις τιµές σε δεκάδες προϊόντα, ωστόσο ο υψηλός πληθωρισµός φέρνει και νέες ανατιµήσεις σε βασικά αγαθά τον ?εκέµβριο.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Το δίληµµα του Μαξίµου για την ηµεροµηνία των εκλογών. Οι τελικές αποφάσεις του πρωθυπουργού αναμένεται να ληφθούν στα μέσα Φεβρουαρίου.

– «Η πώληση F-16 στην Τουρκία είναι απαράδεκτη». Αποκλειστικές δηλώσεις του Ρόμπερτ Μενέντεζ Τζούνιορ στην «R».

– Τζόναθαν Χόιλ: «Σε 3 με 4 χρόνια η παράδοση των πρώτων F-35 στην Ελλάδα». Αποκαλυπτική συνέντευξη του αντιπροέδρου της Lockheed Martin στην «R».

– Θάνος Πλεύρης στην «R»: «Δωρεάν εξετάσεις για τους πολίτες με επιπλέον αμοιβή για τον προσωπικό ιατρό».

– Τι θα βγάλουν οι γεωτρήσεις. Γιατί η κυβέρνηση επισπεύδει τις σεισμικές έρευνες νοτίως της Κρήτης και στο Ιόνιο. Ποιες είναι οι 38 περιοχές που εμφανίζουν αυξημένες πιθανότητες για τον εντοπισμό σημαντικών κοιτασμάτων, σύμφωνα με νεότερη έκθεση της Επιτροπής Ενέργειας της Ακαδημίας Αθηνών. Πρόσκληση Μητσοτάκη για οριοθέτηση ΑΟΖ και κοινή αξιοποίηση υδρογονανθράκων με τη Λιβύη. Αμηχανία στην Αγκυρα από την αιφνιδιαστική κίνηση της Αθήνας. Πώς αναμένεται να αντιδράσει ο Ερντογάν.

– Μιχάλης Κατρίνης: «Οσος χρόνος και αν απαιτηθεί, όσα εμπόδια και αν προσπαθήσουν να παρεμβάλουν κάποιοι, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για τις υποκλοπές».

– Υπόθεση παρακολουθήσεων: Τι ερευνούν Βουλή και Δικαιοσύνη. Ποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες προωθεί η κυβέρνηση.

– Κτηνωδία δίχως τέλος στα Πετράλωνα: Η «R» αποκαλύπτει τις πραγματογνωμοσύνες που επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες της ομαδικής κακοποίησης των παιδιών από τον πατέρα και τους φίλους του. Τι κατέθεσε η μητέρα τους.

Δείτε το σποτ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.