Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Νέα κλίμακα για ελεύθερους επαγγελματίες» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η«R» αποκαλύπτει το νέο σύστημα φορολόγησης που επεξεργάζεται το υπουργείο Οικονομικών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Τα σενάρια που βρίσκονται πάνω στο τραπέζι για τους νέους συντελεστές των αυτοαπασχολουμένων.

– Πώς θα γίνει η σταδιακή μείωση του τέλους επιτηδεύματος και για πότε προγραμματίζεται η πλήρης κατάργησή του.

– Οι 10 παρεμβάσεις που θέτει άμεσα σε εφαρμογή η κυβέρνηση για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και για τον εντοπισμό αδήλωτων εισοδημάτων και μαύρου χρήματος.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ηρεμα νερά στο Αιγαίο, τρικυμία στην Κύπρο. Το παρασκήνιο των συζητήσεων Μητσοτάκη – Ερντογάν και τα επόμενα βήματα της ελληνοτουρκικής προσέγγισης.

– Αρθρα Αχτσιόγλου – Κασσελάκη. Οι δύο μονομάχοι ανοίγουν τα χαρτιά τους στην «R».

– Τι αλλάζει για 100.000 συνταξιούχους που εργάζονται. Τι προβλέπει η διάταξη που ετοιμάζει το υπουργείο Εργασίας για τις αποδοχές και τις ασφαλιστικές εισφορές τους.

– Το πόρισμα που ρίχνει φως στην τραγωδία της Λιβύης. Οι καταθέσεις, τα νέα στοιχεία και η έρευνα για το όχημα που συνόδευε την ελληνική αποστολή.

– Επικίνδυνα 12.761 κτίρια! Τα πρώτα αποτελέσματα των ελέγχων που κάνουν μηχανικοί στη Θεσσαλία. Τι έδειξαν οι αυτοψίες που έγιναν σε κατοικίες, σχολεία, ναούς και δημόσιες υπηρεσίες 194 οικισμών. Ποιες υποδομές κρίθηκαν ακατάλληλες και πρέπει να κατεδαφιστούν. «Εσπασαν τέσσερα αναχώματα σε Καρδίτσα και Λάρισα». Νέες καταγγελίες για τις ενέργειες των δήμων και της περιφέρειας περιλαμβάνονται στη μήνυση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

– Κυριάκος Πιερρακάκης: «Το 97% των σχολείων της Θεσσαλίας, από αύριο Δευτέρα, θα υποδεχθεί κανονικά τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς».

– Γιατί δεν βρίσκουν τον δολοφόνο του Μιχάλη. Τι δηλώνουν στην «R» οι δικηγόροι της οικογένειας του 29χρονου.

– «Δεν πέθανε από τσίμπημα κουνουπιού». Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, μιλά στην «R» για τις συνθήκες θανάτου της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου από την Κω.

Δείτε το σποτ

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.